Повезане вести
Руд против Амбера у четвртфиналу Монте Карла
Спортски журнал 11.04.2024
Хуркач и Сонего елиминисани. Норвешки тенисер Каспер Руд пласирао се вечерас у финале мастерса у Монте Карлу, пошто је у два сета победио осмог тенисера свет Пољака Хуберта Хуркача 6:4, 6:2. Руд, 10. тенисер на АТП листи до… »
Диригент Ноле „пецнуо“ публику: Победу посвећујем оркестру
Спортски журнал 11.04.2024
Новак Ђоковић данас је у Монте Карлу победио Лоренца Музетија. Српски тенисер Новак Ђоковић посветио је данашњу победу у осмини финала мастерса у Монте Карлу "оркестру", односно навијачима који су му звиждали током меча против… »
Новак жестоко пецнуо навијаче: Први рекет света послао бруталну поруку публици! (фото)
Хот спорт 11.04.2024
Заслужено. Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић победио је Лоренца Мусетија резултатом 2:0 (7:5/6:3) и пласирао се у четвртфинале турнира у Монте Карлу. Борио се спрски ас током читавог сусрета са огромном врућином, али је имао… »
Амбер последњи четвртфиналиста Монте Карла!
Спортске.нет 11.04.2024
Последњи четвртфиналиста мастерса у Монте Карклу је Француз Уго Амбер. Он је вечерас победио Италијана Лоренца Сонега са 2:1 по сетовима 5:7, 6:3, 6:1. Ембер, 15. играч света, до победе над 57. играчем на АТП листи је стигао… »
Два меча у дану, нема проблема: Руне у четвртфиналу
Спорт клуб 11.04.2024
Холгер Руне је успео да савлада и другу препреку у дану, после трилера и три и по сата игре је био бољи од Григора Димитрова резултатом 2:1 (7:6, 3:6, 7:6). Повео је Руне у првом сету уз брејк предности, али није био довољно… »
Новак провокаторима посветио победу! Србин признао да се мучио: Не тражим проблем, али ако то раде...
Мондо 11.04.2024
Новак Ђоковић посветио је победу провокаторима... Новак Ђоковић посветио је победу провокаторима... Новак Ђоковић мучио се у трећем колу Монте Карла, али је на крају успео да се извуче и да победи Лоренца Мусетија (7:5, 6:3)… »
"Диригент" Новак имао посебну поруку за "оркестар" из Монте Карла!
Спортске.нет 11.04.2024
Најбољи тенисер света Србин Новак Ђоковић се после пет година пласирао у четвртфинале мастерса у Монте Карлу. Ђоковић је данас у осмини финала савладао Италијана Лоренца Музетија и реванширао му се за пораз од прошле године… »
Руд "преслишао" Хуркача - заказано последње четвртфинале Монте Карла
Б92 11.04.2024
Каспер Руд - Иго Амбер. То је последњи четвртфинални пар Мастерса у Монте Карлу. Норвежанин је неочекивано лако дошао до најбољих осам, убедљивим тријумфом над Хубертом Хуркачом. Руд је славио са 6:4, 6:2 после само 74 минута… »
Ђоковић објавом прозвао навијаче у Монте Карлу ФОТО
Б92 11.04.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић огласио се на друштвеним мрежама после победе над Лоренцом Мусетијем. Није било лако српском играчу да се реваншира Италијану за прошлосезонски пораз у Монте Карлу. Борио се са врућином… »
Ђоковић насмејао све: Ноле упоредио Монте Карло и београдски јавни превоз! (видео)
Хот спорт 11.04.2024
Урнебесно. Најбољи тенисер света, Новак Ђоковић победио је Лоренца Мусетија резултатом 2:0 (7:5/6:3) и пласирао се у четвртфинале турнира у Монте Карлу. Током сусрета Ноле је имао размирица са публиком која му је звижадала, а он… »
Рунеу меч турнира, Руд лако до четвртфинала!
Спортске.нет 11.04.2024
Двојица Скандинаваца, Данац Холгер Руне и Норвежанин Каспер Руд, пласирали су се у четвртфинале мастерса у Монте Карлу на два поптуно другачија начина. Руне је после огромне драме у спектакуларном мечу који је трајао маратонских… »
Свет прича о Новаковим мукама у Монте Карлу ФОТО
Б92 11.04.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић имао је проблеме са врућином у Монте Карлу. Познато је да српски ас неретко тешко подноси овакве услове, али овог поподнева у Монаку то је било очигледно. Било је више показатеља да се Новак… »
Ђоковић: "Још нисам на најбољем нивоу!"
Спортске.нет 11.04.2024
Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да још није на најбољем нивоу, али да је задовољан данашњом победом против Италијана Лоренца Музетијаи да се радује новом изазову на мастерсу у Монте Карлу. "Мислим да нисам још на свом… »
Ђоковић: Још нисам на најбољем нивоу, али задовољан сам победом против Музетија
Радио сто плус 11.04.2024
“Мислим да нисам још на свом набољем нивоу, али данас је био добар тест против сјајног и талентованог играча. Изгубио сам од њега овде прошле године, сличне су биле околности. Имао сам сет и предност 4:2 мислим да ми је то било… »
Вести дана »
Чернобиљ оштећен у нападу дроном. Директорат за нуклеарну сигурност објавио шта показују мерења у Србији
Дневник пре 1 сатјош 36 повезаних
Русија покренула велики ваздушни напад усред преговора између САД и Украјине о мировном плану
BBC News пре 1 сатјош 29 повезаних
Сутра облачно и хладно у Србији: Киша, магла на планинама и температуре до 10°Ц
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 26 повезаних