Повезане вести

Председник јасан: Србија не мења став по питању увођења санкција Русији

Председник јасан: Србија не мења став по питању увођења санкција Русији

Телеграф 11.04.2024
Србија се поноси својим ставом. И Србија је мала по својој величини и по броју становника. Велика по свом срцу, рекао је председник. Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да Србија не мања став по питању… »
Вучић: Лаж је да ме је Макрон уцењивао да уведем санкције Русији

Вучић: Лаж је да ме је Макрон уцењивао да уведем санкције Русији

Бета 11.04.2024
Председник Србије Александар Вучић казао је данас да није тачно да га је француски председник Емануел Макрон уцењивао да уведе санкције Русији и да Србија неће мењати став по том питању. "Србија се поноси својим ставом. Србију… »
Вучиц́: Србија нец́е увести санкције Русији - поноси се тим ставом

Вучиц́: Србија нец́е увести санкције Русији - поноси се тим ставом

Спутник 11.04.2024
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је вечерас да Србија не мања став по питању увођења санкција Русији и додао да нашу земљу нити је ко уцењивао нити може да је уцењује. Он је на питање да ли је услов председника… »
Вучић: Није тачно да ме је Макрон уцењивао да уведем санкције Русији

Вучић: Није тачно да ме је Макрон уцењивао да уведем санкције Русији

Н1 Инфо 11.04.2024
Председник Србије Александар Вучић рекао је да није тачно да га је француски председник Емануел Макрон уцењивао да уведе санкције Русији и да Србија неће мењати став по том питању. „Србија се поноси својим ставом. Србију нико… »
Вучић о санкцијама Русији: Србија није и неће променити став, нико је неће уцењивати

Вучић о санкцијама Русији: Србија није и неће променити став, нико је неће уцењивати

Б92 11.04.2024
Председник Србије Александар Вучић коментарисао је наводе да је француски председник захтевао да Србија уведе санкције Русији. "Макрон је рекао да морамо да уведемо санкције Русији и да је то уцена. Да вам поновим став који смо… »

Вести дана »