Повезане вести

Узбуњивачица из ЕПС-а: Сумњам да ми је подметнут пожар, прете ми смрћу

Узбуњивачица из ЕПС-а: Сумњам да ми је подметнут пожар, прете ми смрћу

Време 11.04.2024
Рано јутрос узбуњивачици из ЕПС-а Наташи Пришић изгорео је објекат који је користила у оквиру летњиковца у Сремској Каменици. Она сумња да је пожар подметнут. Дан пре тога је добила претећу поруку: “Жива ћеш под земљу… »
Узбуњивачици из ЕПС-а Наташи Пришић изгорео објекат у Сремској Каменици, сумња да је запаљен

Узбуњивачици из ЕПС-а Наташи Пришић изгорео објекат у Сремској Каменици, сумња да је запаљен

Луфтика 11.04.2024
Јутрос је у Сремској Каменици изгорео објекат који је користила узбуњивачица Наташа Пришић, која је широј јавности постала позната када је изнела наводе о малверзацијама У Електропривреди Србије. Како незванично сазнаје 021.рс… »
У Сремској Каменици изгорео објекат узбуњивачице из ЕПС-а Наташи Пришић

У Сремској Каменици изгорео објекат узбуњивачице из ЕПС-а Наташи Пришић

Радио сто плус 11.04.2024
Како незванично сазнаје 021.рс, пожар су угасили ватрогасци, али је већи део објекта изгорео док су они стигли. Потпуно су изгорели камп приколица, помоћни објекат, а у току је увиђај како би се утврдило шта се догодило, додаје… »
Изгорео објекат узбуњивачице из ЕПС-а Наташи Пришић, сумња да је пожар подметнут

Изгорео објекат узбуњивачице из ЕПС-а Наташи Пришић, сумња да је пожар подметнут

Нова 11.04.2024
Објекат који је користила узбуњивачица из Електропривреде Србије Наташа Пришић, изгорео је јутрос у Сремској Каменици, у Славујевој улици. Како незванично сазнаје 021.рс, пожар су угасили ватрогасци, али је већи део објекта… »
Изгорео објекат узбуњивачице из ЕПС-а Наташе Пришић

Изгорео објекат узбуњивачице из ЕПС-а Наташе Пришић

НИН 11.04.2024
Објекат који је користила узбуњивачица из Електропривреде Србије Наташа Пришић изгорео је јутрос у Сремској Каменици, у Славујевој улици. Како незванично сазнаје 021.рс, пожар су угасили ватрогасци, али је већи део објекта… »
Изгорео објекат узбуњивачице из ЕПС-а, сумња се да је запаљен

Изгорео објекат узбуњивачице из ЕПС-а, сумња се да је запаљен

Данас 11.04.2024
Помоћни објекат, који је користила узбуњивачица из Електропривреде Србије Наташа Пришић, изгорео је јутрос у Сремској Каменици. Како Н1 незванично сазнаје, пожар је угашен брзо и увиђај је завршен, а изгорео је већи део помоћног… »

Вести дана »