Повезане вести

"Нашла сам човека свог живота" Испливали детаљи о новом Мелинином дечку - старији је од ње

"Нашла сам човека свог живота" Испливали детаљи о новом Мелинином дечку - старији је од ње

Мондо 12.04.2024
Бивша супруга Хариса Џиновића наводно већ има нову љубав. Бивша супруга Хариса Џиновића наводно већ има нову љубав Иако је Мелина Џиновић, бивша супруга Хариса Џиновића, својевремено говорила да је у певачу нашлаа "човека… »
„Ево Харис Џиновић и на Цартоон Нетворк-у прича о жени“: Хит фотка кружи мрежама, људи не престају да се шале на рачун певача…

„Ево Харис Џиновић и на Цартоон Нетворк-у прича о жени“: Хит фотка кружи мрежама, људи не престају да се шале на рачун певача…

Нова 12.04.2024
Модна дизајнерка Мелина Џиновић експресно се развела од познатог певача Хариса Џиновића, са којим је више од две деценије била у љубави, а 10 година у браку. Певач о разводу не престаје да говори јавно, па је више пута… »
"Кривим себе што нам нисам родила и треће дете": Мелина се развела од Хариса, а планирали су проширење породице: "Била сам…

"Кривим себе што нам нисам родила и треће дете": Мелина се развела од Хариса, а планирали су проширење породице: "Била сам…

Блиц 12.04.2024
Модна дизајнерка Мелина Џиновић брзопотезно се развела од познатог певача Хариса Џиновића, са којим је више од две деценије била у љубави, а 10 година у браку. Харис у последње време покреће сијасет коментара, понајвише… »
Први пут реаговала после скандала! Другарица причала о разводу, Мелина је отпратила - уследео бруталан одговор!

Први пут реаговала после скандала! Другарица причала о разводу, Мелина је отпратила - уследео бруталан одговор!

Мондо 12.04.2024
Мелина Џиновић отпратила је инфлуенсерку Хану Хаџиавдагић након изјаве коју је дала медијима, а тиче се њеног брака са Харисом Џиновићем. Мелина Џиновић отпратила је инфлуенсерку Хану Хаџиавдагић након изјаве коју је дала… »
Мелина после Хариса отписала и пријатељицу: Харисова бивша жена повукла шок потез - сазнала је све, ово не жели да толерише…

Мелина после Хариса отписала и пријатељицу: Харисова бивша жена повукла шок потез - сазнала је све, ово не жели да толерише…

Блиц 11.04.2024
Модна дизајнерка Мелина Џиновић експресно се развела од фолкера Хариса Џиновића, са којим је више од две деценије била у љубави, а 10 година у брачној заједници. Позната инфлуенсерка из Босне и Херцеговине Хана Хаџиавдагић… »

Вести дана »