Povezane vesti
"Čula sam se sa tonijem": Dara Bubamara progovorila o pomirenju Dragane Mirković i Tonija - ovo su svi detalji: "ja sve znam"
Blic 12.04.2024
Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima ćerku i sina. O odnosu Dragane i Tonija, sada je progovorila i njena koleginica Dara Bubamara, koja je… »
Dragana Mirković je toliko volela ovu pevačicu da je dala ćerki ime po njoj: Nećete verovati o kome je reč, svi je dobro znate…
Blic 12.04.2024
Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima ćerku Manuelu i sina Marka. Iako su se oboje naslednika Dragana i Toni dugo držali podalje od očiju… »
Žan Klod Van Dam komentarisao sliku dragani Mirković Uputio joj neodoljivi kompliment, ovako su se upoznali glumac i pevačica…
Blic 11.04.2024
Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima ćerku i sina. Kako je dobro poznato svetski popularan glumac Žan Klod Van Dam dobar je prijatelj sa… »
Vesti dana »
Da li će biti snega za Novu godinu? Meteorolog otkrio šta nas verovatno čeka
Alo pre 32 minutajoš 11 povezanih
Prijatelji Zapadnog Balkana: Odnos prema Srbiji testira kredibilitet Evropske unije
Beta pre 1 satjoš 7 povezanih
Zelenski: Mali napredak ka miru; Kremlj otkriva da li će se Putin i Tramp sastati do kraja godine
RTS pre 47 minutajoš 12 povezanih
Novi Vestbrukov tripl-dabl malo za Kingse, samo su Jokić i Gidi ispred njega
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
Danas je sveti Alimpije, svetac koji je pobedio kugu i ujedinio narodnu veru. Strogo je zabranjeno jesti ovu vrstu mesa.
Dnevnik pre 1 satjoš 7 povezanih