Povezane vesti
„Kakva CIA, BIA... Ja sve znam“ Dara Bubamara o pomirenju Dragane i Tonija: Volela bih ako je nesporazum da to reše
Dnevnik 12.04.2024
Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima ćerku i sina. O odnosu Dragane i Tonija, sada je progovorila i njena koleginica Dara Bubamara, koja… »
"Čula sam se sa tonijem": Dara Bubamara progovorila o pomirenju Dragane Mirković i Tonija - ovo su svi detalji: "ja sve znam"
Blic 12.04.2024
Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima ćerku i sina. O odnosu Dragane i Tonija, sada je progovorila i njena koleginica Dara Bubamara, koja… »
Dragana Mirković je toliko volela ovu pevačicu da je dala ćerki ime po njoj: Nećete verovati o kome je reč, svi je dobro…
Blic 12.04.2024
Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima ćerku Manuelu i sina Marka. Iako su se oboje naslednika Dragana i Toni dugo držali podalje od… »
Žan Klod Van Dam komentarisao sliku dragani Mirković Uputio joj neodoljivi kompliment, ovako su se upoznali glumac i…
Blic 11.04.2024
Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima ćerku i sina. Kako je dobro poznato svetski popularan glumac Žan Klod Van Dam dobar je prijatelj sa… »