Povezane vesti
"Čula sam se sa tonijem": Dara Bubamara progovorila o pomirenju Dragane Mirković i Tonija - ovo su svi detalji: "ja sve znam"
Blic 12.04.2024
Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima ćerku i sina. O odnosu Dragane i Tonija, sada je progovorila i njena koleginica Dara Bubamara, koja je… »
Dragana Mirković je toliko volela ovu pevačicu da je dala ćerki ime po njoj: Nećete verovati o kome je reč, svi je dobro znate…
Blic 12.04.2024
Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima ćerku Manuelu i sina Marka. Iako su se oboje naslednika Dragana i Toni dugo držali podalje od očiju… »
Žan Klod Van Dam komentarisao sliku dragani Mirković Uputio joj neodoljivi kompliment, ovako su se upoznali glumac i pevačica…
Blic 11.04.2024
Dragana Mirković našla se u centru skandala kada je saopštila da se nakon više od dve decenije razvodi od svog supruga Tonija Bijelića, sa kojim ima ćerku i sina. Kako je dobro poznato svetski popularan glumac Žan Klod Van Dam dobar je prijatelj sa… »
Vesti dana »

"OsuÐujemo sve postupke mržnje, vandalizma i nasilja" Marta Kos o protestima u Srbiji: "Izbegavati nasilje prema predstavnicima vlasti, njihovim porodicama i napade na prostorije političkih stranaka - pozivamo sve strane da deeskaliraju"
Blic pre 4 satijoš 2 povezane

Sablasna, naopaka i zla Vučićeva izjava: Opozicija poručuje – zatvor, a ne „nepalski scenario“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Nepal na ivici rata: Poginule najmanje 22 osobe, na ulicama vojska i policija sa teškim naoružanjem (video)
Kurir pre 9 minutajoš 2 povezane

'Petarda': Debakl Srbije protiv Engleske, uz tenzije na tribinama i povike 'Piksi, odlazi'
BBC News pre 39 minutajoš 7 povezanih