Povezane vesti
"Nisam imala nijednu plastičnu operaciju" Bojana bila mis Crne Gore, danas izgleda bolje nego pre 20 godina!
Mondo 12.04.2024
Voditeljka Bojana Lazić otkrila da je samo stavljala hijaluron u usne. Voditeljka Bojana Lazić otkrila da je samo stavljala hijaluron u usne Bojana Lazić, voditeljka emisije "Premijera" na Pink televiziji, neretko gledaoce ostavi bez daha kada obuče… »
Voditeljka "Pinka" izgleda brutalno i tvrdi da nije imala nijednu estetsku operaciju: "Mnogi mi ne veruju"
Blic 12.04.2024
Bojana Lazić danas važi za jednu od naših lepših voditeljki, a svojim izgledom redovno privlači veliku pažnju, naročitog jačeg pola. Bojana je gostujući u emisiji ''Magazin In'' jednom prilikom otkrila i da je bila mis Crne Gore. - Bila sam na… »
Voditeljka tvrdi da nije imala ni jednu estetsku operaciju: Bojana Lazić nekada izgledala potpuno drugačije: "Mnogi mi ne…
Kurir 12.04.2024
Bojana Lazić danas važi za jednu od atraktivnijih voditeljki, a svojim izgledom redovno privlači veliku pažnju, naročitog jačeg pola. Bojana je gostujući u emisiji ''Magazin In'' jednom prilikom otkrila i da je bila mis Crne Gore. - Bila sam na… »
Vesti dana »
Oglasio se Klinički centar Vojvodine: Povređeni u Novom Sadu i dalje teško
Blic pre 2 satajoš 45 povezanih
Na Kopaoniku 36 centimetara snega, vidljivost smanjena zbog magle
Radio 021 pre 1 satjoš 32 povezane
Radnici Čistoće peru farbu sa Trga slobode nakon protesta, bilo i incidenata
Novi magazin pre 4 satijoš 29 povezanih
uživo RAT U UKRAJINI Ruski napadi na Donjeck i Herson: Ima poginulih i ranjenih
Euronews pre 4 satijoš 26 povezanih