Povezane vesti
Hidajet Turkoglu, turska košarkaška legenda, bavi se trgovinom oružja
Nova 12.04.2024
Jedan od najvećih trgovaca oružjem na Balkanu, koji je pod sankcijama SAD, Slobodan Tešić kaže za KRIK da mu je poznato da je nekadašnji turski košarkaš, koji vodi poreklo iz Srbije, Hidajet Turkoglu aktivan u sektoru naoružanja, ali da sa njim nije… »
Slobodan Tešić za KRIK: Još sam u poslu prodaje oružja, ali sam se uskladio sa sankcijama
N1 Info 12.04.2024
„Nije nužno da budem vlasnik firmi. Posle 40 godina, napravivši kontakte širom sveta, ja danas mogu da drugima otvaram vrata i pravim poslove. Ja od jedne male ili srednje firme mogu jednim pozivom da napravim da bude velika, ako joj otvorim tržiste koje… »
Slobodan Tešić za KRIK: I dalje sam u poslu prodaje oružja, ali sam se uskladio sa sankcijama
Danas 12.04.2024
„Nije nužno da budem vlasnik firmi. Posle 40 godina, napravivši kontakte širom sveta, ja danas mogu da drugima otvaram vrata i pravim poslove. Ja od jedne male ili srednje firme mogu jednim pozivom da napravim da bude velika, ako joj otvorim tržiste koje… »
Vesti dana »
Nedelja pred Novosađanima nestabilna, malo toplija i ponovo će duvati košava
Radio 021 pre 14 minutajoš 19 povezanih
MUP upozorava na prevare na aplikaciji WhatsApp: Ne otvarajte poruke sa linkovima iako deluju da su od poznate osobe
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 18 povezanih
Oglasila se majka Daniela, nakon njegove otmice: Evo u kakvom je stanju pevač i porodica
Kurir pre 9 minutajoš 15 povezanih
Nova.rs: Makedonski pevač Daniel Kajmakoski bio otet u Beogradu, tražili mu 20.000 evra
N1 Info pre 53 minutajoš 27 povezanih