Povezane vesti
Hidajet Turkoglu, turska košarkaška legenda, bavi se trgovinom oružja
Nova 12.04.2024
Jedan od najvećih trgovaca oružjem na Balkanu, koji je pod sankcijama SAD, Slobodan Tešić kaže za KRIK da mu je poznato da je nekadašnji turski košarkaš, koji vodi poreklo iz Srbije, Hidajet Turkoglu aktivan u sektoru naoružanja, ali da sa njim nije… »
Slobodan Tešić za KRIK: Još sam u poslu prodaje oružja, ali sam se uskladio sa sankcijama
N1 Info 12.04.2024
„Nije nužno da budem vlasnik firmi. Posle 40 godina, napravivši kontakte širom sveta, ja danas mogu da drugima otvaram vrata i pravim poslove. Ja od jedne male ili srednje firme mogu jednim pozivom da napravim da bude velika, ako joj otvorim tržiste koje… »
Slobodan Tešić za KRIK: I dalje sam u poslu prodaje oružja, ali sam se uskladio sa sankcijama
Danas 12.04.2024
„Nije nužno da budem vlasnik firmi. Posle 40 godina, napravivši kontakte širom sveta, ja danas mogu da drugima otvaram vrata i pravim poslove. Ja od jedne male ili srednje firme mogu jednim pozivom da napravim da bude velika, ako joj otvorim tržiste koje… »
Vesti dana »

(Mapa) detaljan vodič za putovanje automobilom do Tasosa: Evo koji put je najkraći, a koji najjeftiniji i koliko koštaju gorivo i putarine
Blic pre 12 minutajoš 1 povezana

Sunčano i sve toplije: U Srbiji predstoji letnji talas, temperature do 38 stepeni
Glas juga pre 17 minutajoš 4 povezane

Stiže letnja primena reda vožnje u GSP Evo kako će ove linije saobraćati od sutra
Kurir pre 5 satijoš 2 povezane

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 9 satijoš 1 povezana