Povezane vesti
S RTS-a otišla na televiziju kod brene i Saše! Voditeljka priznala da su je svi osudili posle ovog poteza!
Mondo 12.04.2024
Voditeljka Dragana Katić otkrila kako je reagovala njena okolina kada je odlučila da napusti posao na Javnom servisu. Voditeljka Dragana Katić otkrila kako je reagovala njena okolina kada je odlučila da napusti posao na Javnom servisu Dragana Katić deo… »
"Kada sam otišla sa RTS naišla sam na osudu" Dragana Katić o drastičnoj promeni u karijeri: Te godine sam dobila decu...
Kurir 12.04.2024
Iako ni sama ne veruje da je prošla četvrtina veka od kada je postala deo Granda, Dragana Katić se sa osmehom na licu prisetila svoje prve emisije „Zvezdano nebo“ i otkrila nepoznate detalje iz svoje bogate karijere. - U prvoj emisiji sam imala… »
Vesti dana »
Usvojen rebalans budžeta i paket pomoći građanima u Skupštini Srbije
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 70 povezanih
Mediji navode da je Branko Ružić isključen iz SPS-a: On čeka konačnu odluku
Radio 021 pre 1 satjoš 32 povezane
"Ostanite u kućama, ubica je opasan i naoružan": Policija upozorava građane dok traje potera za ubicom trojice muškaraca u Danilovgradu
Nova pre 8 minutajoš 36 povezanih
Predstavio se kao taksista, pa ih oteo i držao vezane na tavanu! Saslušani muškarci osumnjičeni za otmicu u Beogradu: Tukli ih i pretili ubistvom, pa tražili po 10.000 evra za otkup
Blic pre 2 satajoš 36 povezanih
Pojačane kontrole kod svih osnovnih škola: Policija će posebno pratiti četiri prekršaja
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 47 povezanih