Povezane vesti
S RTS-a otišla na televiziju kod brene i Saše! Voditeljka priznala da su je svi osudili posle ovog poteza!
Mondo 12.04.2024
Voditeljka Dragana Katić otkrila kako je reagovala njena okolina kada je odlučila da napusti posao na Javnom servisu. Voditeljka Dragana Katić otkrila kako je reagovala njena okolina kada je odlučila da napusti posao na Javnom servisu Dragana Katić deo… »
"Kada sam otišla sa RTS naišla sam na osudu" Dragana Katić o drastičnoj promeni u karijeri: Te godine sam dobila decu...
Kurir 12.04.2024
Iako ni sama ne veruje da je prošla četvrtina veka od kada je postala deo Granda, Dragana Katić se sa osmehom na licu prisetila svoje prve emisije „Zvezdano nebo“ i otkrila nepoznate detalje iz svoje bogate karijere. - U prvoj emisiji sam imala… »
Vesti dana »
Inicijativa za opstanak poljoprivrednika: Umesto rasprave o zahtevima, dobili smo ponižavanje i cinizam
N1 Info pre 5 satijoš 22 povezane
NIS dobio licencu za rad do 20. marta od američkog OFAC-a
Nova ekonomija pre 15 minutajoš 46 povezanih
Sindikati GSP 'Beograd': Šapić izneo netačne podatke o broju novih vozila i vozača
Beta pre 1 satjoš 32 povezane
Vrhovni sud Sjedinjenih Država poništio carine, Tramp odluku nazvao 'sramotnom'
BBC News pre 45 minutajoš 41 povezana
Obradovića upitali koji tim očekuje u finalu Krk! Ovo je odgovor trenera Crvene zvezde!
Kurir pre 24 minutajoš 34 povezane