Povezane vesti
Misteriozni dvorac na pet spratova i okružen lekovitim izvorima može biti novi biser banjskog turizma? Toša sa Zlatibora…
Blic 12.04.2024
Iako mnogi Zlatibor vezuju za sam centar i Kraljev trg, u okolini ove planinske lepotice kriju se pravi dragulji koje vredi posetiti i obići. Jedan takav ušuškao se duboko u šumi u selu Rožanstvo. Misteriozni, napušteni zamak oduševi sve posetioce… »
Misteriozni zamak trune usred zlatiborske šume: Toša do smrti gradio velelepno zdanje, onda je iz njega sve pokradeno (foto)
Blic 11.04.2024
Iako mnogi Zlatibor vezuju za sam centar i Kraljev trg, u okolini ove planinske lepotice kriju se pravi dragulji koje vredi posetiti i obići. Jedan takav ušuškao se duboko u šumi u selu Rožanstvo. Misteriozni, napušteni zamak oduševi sve posetioce… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi i grupe građana pešače ka Beogradu pred protest najavljen za 15. mart
RTV pre 48 minutajoš 29 povezanih

VIDEO: Završen funkcionerski protest ispred N1, građani se okupili da pruže podršku televiziji
Radio 021 pre 7 minutajoš 38 povezanih

Ružić: Kamp u Pionirskom parku kao kulisa iz rijalitija, nova vlada da bude oročena i pripremi izbore
N1 Info pre 3 satajoš 18 povezanih

Bogdanović blistao noćas: Harden izvlači ono najbolje iz mene (video)
Sportski žurnal pre 2 satajoš 12 povezanih

Čeka se Putinovo obraćanje: Moskva na nogama, stigla prva zvanična reakcija iz Kremlja na predlog prekida vatre u Ukrajini
Nova pre 43 minutajoš 41 povezana