Povezane vesti
Pevačica zauvek napušta estradu: Donela odluku: "Shvatila sam da neću moći više da pevam..."
Blic 12.04.2024
Mira Kosovska devedesetih godina bila je velika zvezda, a onda se povukla sa muzičke scene. Pevačica je nakon niza tragedija koje su je zadesile kada su joj ubili majku, a zatim joj je preminuo i brat Mira je donela odluku da se povuče sa javne scene… »
Mira Kosovka se više nikad neće vratiti pevanju: "Ne mogu, neće duša... Srce ne može da se natera"
Telegraf 12.04.2024
"Moja ideja je bila da se snima sa sinom pokojnog druga, spot je kao da je moje dete i po tekstu sam mogla da je namenim bilo kome, ali ja sam bila spremna da budem majka", kaže Mira. Pevačica Mirjana Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, iako je… »
Mira Kosovka zauvek napušta estradu: Pevačica donela odluku i priznala: Shvatila sam da...
Kurir 12.04.2024
Proslavljena zvezda Jugoslavije, Mira Kosovka, iza sebe ima veliki broj hitova kojima je ostavila pečat u domaćoj diskografiji, a nakon brojnih spekulacija kako je pesmu „Ti mirno spavaj“ posvetila detetu koje je izgubila, ona je otkrila pravu… »
Vesti dana »

Vozaču Vojske Srbije za nesreću u kojoj je poginulo pet osoba 12 godina zatvora
Radio 021 pre 56 minutajoš 25 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike za određene kategorije učenika osnovnih škola
Nedeljnik pre 26 minutajoš 14 povezanih

Sejdinović: Rejting vlasti “u slobodnom padu”, nema povratka nazad
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih

Nova: Pretučen student, sin policijskog generala koji je penzionisan zbog studentskih blokada
Beta pre 3 satajoš 19 povezanih