Povezane vesti
Mira Kosovka se više nikad neće vratiti pevanju: "Ne mogu, neće duša... Srce ne može da se natera"
Telegraf 12.04.2024
"Moja ideja je bila da se snima sa sinom pokojnog druga, spot je kao da je moje dete i po tekstu sam mogla da je namenim bilo kome, ali ja sam bila spremna da budem majka", kaže Mira. Pevačica Mirjana Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, iako je… »
Mira Kosovka zauvek napušta estradu: Pevačica donela odluku i priznala: Shvatila sam da...
Kurir 12.04.2024
Proslavljena zvezda Jugoslavije, Mira Kosovka, iza sebe ima veliki broj hitova kojima je ostavila pečat u domaćoj diskografiji, a nakon brojnih spekulacija kako je pesmu „Ti mirno spavaj“ posvetila detetu koje je izgubila, ona je otkrila pravu istinu… »
Vesti dana »
(Foto, video) "Za 2 do 4 meseca imaćemo odlučujuće izbore" Vučić u Drežniku: "Služio sam vam verno, mnoge noći nisam spavao"
Blic pre 3 satajoš 15 povezanih
(Video) Šok u Rusiji! Putinov prijatelj mu "sasuo" u lice predlog za Ukrajinu pred kamerama: Pogledajte njegovu reakciju
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Hamilton kažnjen pomeranjem za tri mesta zbog ometanja na stazi
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane
Kakvo nas vreme čeka u avgustu? RHMZ objavio dugoročnu prognozu, stižu tropski dani, suša i vrele noći
Dnevnik pre 2 satajoš 29 povezanih