Povezane vesti
Pevačica zauvek napušta estradu: Donela odluku: "Shvatila sam da neću moći više da pevam..."
Blic 12.04.2024
Mira Kosovska devedesetih godina bila je velika zvezda, a onda se povukla sa muzičke scene. Pevačica je nakon niza tragedija koje su je zadesile kada su joj ubili majku, a zatim joj je preminuo i brat Mira je donela odluku da se povuče sa javne scene… »
Mira Kosovka se više nikad neće vratiti pevanju: "Ne mogu, neće duša... Srce ne može da se natera"
Telegraf 12.04.2024
"Moja ideja je bila da se snima sa sinom pokojnog druga, spot je kao da je moje dete i po tekstu sam mogla da je namenim bilo kome, ali ja sam bila spremna da budem majka", kaže Mira. Pevačica Mirjana Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, iako je… »
Mira Kosovka zauvek napušta estradu: Pevačica donela odluku i priznala: Shvatila sam da...
Kurir 12.04.2024
Proslavljena zvezda Jugoslavije, Mira Kosovka, iza sebe ima veliki broj hitova kojima je ostavila pečat u domaćoj diskografiji, a nakon brojnih spekulacija kako je pesmu „Ti mirno spavaj“ posvetila detetu koje je izgubila, ona je otkrila pravu… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Gužva na Autokomandi sve veća, more ljudi stiže iz pravca Slavije: Studenti dobijaju podršku sa svih strana
Nova pre 34 minutajoš 80 povezanih
Studentska blokada Autokomande u Beogradu: 'Da institucije prorade'
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih
Matica srpska osudila svaki vid nasilja, većina zaposlenih podržala studentske zahteve
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Škole u Srbiji: Pojedine učionice prazne do kraja nedelje, kažu iz nekih sindikata
BBC News pre 1 satjoš 17 povezanih