Повезане вести

УФЦ 300: Ракић рутински „прошао вагу“, Кејла да ли си то ти?

УФЦ 300: Ракић рутински „прошао вагу“, Кејла да ли си то ти?

Спорт клуб 12.04.2024
Александар Ракић (32), по навици, рутински је "прошао вагу" пред повратак у октагон после две године паузе и дуел са Јиржијем Прохаском у загревању за спектакл звани УФЦ 300, који ће СК Фигхт екслузивно преносити уживо у ноћи… »
Александар Ракић спреман као запета пушка - Три прста и нека се чува Пољак!

Александар Ракић спреман као запета пушка - Три прста и нека се чува Пољак!

Спортске.нет 12.04.2024
Српски УФЦ борац Александар Ракић бориће се у ноћи између суботе и недеље на великом догађају у Вегасу. Након готово две године паузе, Александар Ракић се враћа у октагон и то на генерацијском догађају у Лас Вегасу који ће… »
Ракић фокусиран пред УФЦ 300: Кад сам миран, опасан сам!

Ракић фокусиран пред УФЦ 300: Кад сам миран, опасан сам!

Спорт клуб 12.04.2024
Александар Ракић, најбољи српски ММА борац, обавља последње медијске обавезе пред церемонијално вагање, а касније и наступ на приредби УФЦ 300 у Лас Вегасу. У склопу промоције овог спектакуларног догађаја, Србин из Беча… »
Александар Ракић на УФЦ 300: Директан пренос на СК Фигхт!

Александар Ракић на УФЦ 300: Директан пренос на СК Фигхт!

Спорт клуб 12.04.2024
Пред нама је генерацијска ММА приредба УФЦ 300, а на њој учестује и најбољи српски борац – Александар Ракић. Меч у којем ће се „Ракета“ састати са Јиржијем Прохаском, некадашњим шампионом, одржаће се између 03.00 и 04.00 по… »
Србин на главној ММА сцени - Ракић погледом "стрељао" Чеха ВИДЕО

Србин на главној ММА сцени - Ракић погледом "стрељао" Чеха ВИДЕО

Б92 12.04.2024
Српски ММА борац Александар Ракић биће у центру пажње регионалне публике током јубиларне УФЦ 300 приредбе. Прелиминарни део елитне ММА приредбе у Лас Вегасу отвориће управо Ракићева борба, прва после две године, са Чехом… »
Србин вређао ривала: Ти си лажни самурај! Александар Ракић "стрељао" Прохаску пред борбу године

Србин вређао ривала: Ти си лажни самурај! Александар Ракић "стрељао" Прохаску пред борбу године

Мондо 12.04.2024
Све је спремно за борбу коју чека читава Србија, Александар Ракић улази у октагон против Јиржија Прохаске. Све је спремно за борбу коју чека читава Србија, Александар Ракић улази у октагон против Јиржија Прохаске. Најбољи српски… »

Вести дана »