Повезане вести
Власт понизила Србију: Са „рафалима“ улазимо у НАТО, Тањугове лажи о Павићу и Несторовићу
Правда 12.04.2024
Лажна Тањугова вест је да је Александар Павић напустио посланички клуб и да Бранимир Несторовић има хрватски пасош, куповина француских „рафала“ је улазак Србије у НАТО на мала врата, а амбасадори Хил и Жофре се понашају као… »
Несторовићев покрет излази на изборе у Београду, ово је њихов кандидат за градоначелника
Блиц 12.04.2024
Покрет „Ми снага народа“ чији је први човек Бранимир Несторовић, изаћи ће на расписане београдске изборе, а посланик Борислав Антонијевић биће кандидат за градоначелника. Листа ће се звати "Ми - снага народа - проф. др Бранимир… »
Несторовићев покрет излази на изборе! Ово је име кандидата за градоначелника
Мондо 12.04.2024
Несторовићев покрет излази на изборе у Београду. Несторовићев покрет излази на изборе у Београду. Покрет "Ми снага народа" чији је први човек Бранимир Несторовић, изаћи ће на расписане београдске изборе, а посланик Борислав… »
Борислав Антонијевић кандидат за градоначелника покрета „Ми – снага народа“
Данас 12.04.2024
Борислав Антонијевић биће кандидат за градоначелника на листи „Ми снага народа – проф. др Бранимир Несторовић“, речено је из тог покрета на конференцији за медије у Скупштини Србије. Покрет Ми снага народа, изаћи ће на београдске… »
Несторовић представио свог кандидата за градоначелника
Нова 12.04.2024
Покрет „Ми снага народа“, изаћи ће на београдске изборе са листом под називом "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић", објавио је посланик Борислав Антонијевић. На конференцији за медије у Скупштини Србије најављено је… »
Антонијевић кандидат за градоначелника Београда листе "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић"
НИН 12.04.2024
"Покрет Ми снага народа, изаћи ће на београдске изборе са листом под називом "Ми снага народа - проф. др Бранимир Несторовић", објавио је посланик Борислав Антонијевић, који ће бити кандидат за градоначелника Београда, најављено… »
Несторовићева посланичка група вратила пола милиона евра за кампању
Бета 12.04.2024
Заменица шефа посланичке групе "Ми - глас из народа проф. др Бранимир Несторовић" Јелена Павловић изјавила је данас да је та посланичка група у државни буџет вратила 60 милиона динара (око пола милиона евра), које је добила за… »
Несторовићев покрет вратио пола милиона евра у буџет
Нова 12.04.2024
Покрет "Ми - Глас из народа" проф. др Бранимир Несторовић“, вратио је у републички буџет 60 милиона динара средстава које су добили на име трошкова изборне кампање, рекла је за Данас Јелена Павловић, посланица овог покрета… »
Ми – снага народа: Амбасадори у скупштини као „колонијални управници“
Данас 12.04.2024
Посланик посланичке групе „Ми – глас из народа, проф. др Бранимир Несторовић“ Александар Павић оценио је данас да је председница Скупштине Србије Ана Брнабић понизила парламент тиме што су преговорима о изборним условима… »
Нови магазин 12.04.2024
Покрет „Ми - Глас из народа проф. др Бранимир Несторовић“, вратио је у републички буџет 60 милиона динара средстава које су добили на име трошкова изборне кампање, рекла је за Данас Јелена Павловић, посланица овог покрета… »
Н1 Инфо 12.04.2024
Покрет „Ми - Глас из народа проф. др Бранимир Несторовић“, вратио је у републички буџет 60 милиона динара средстава које су добили на име трошкова изборне кампање, рекла је за Данас Јелена Павловић, посланица овог покрета… »
Несторовићев покрет вратио пола милиона евра: Само се једном нешто слично десило
Данас 11.04.2024
Покрет „Ми- Снага народа проф. др Бранимир Несторовић“, вратио је у републички буџет 60 милиона динара средстава које су добили на име трошкова изборне кампање, каже за Данас Јелена Павловић, посланица овог покрета, напомињући… »
Вести дана »

Протест испред Високе школе електротехнике и рачунарства у Београду: Подршка Ужичанима, мобилна блокада у Новом Саду (фото/видео)
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Детаљи Трамповог ултиматума Русији: Ово је сценарио који би се могао догодити за 50 дана
Блиц пре 4 сатијош 2 повезане

Хаос у миријеву: Масовна туча 20 људи, полиција и интервентна на терену: Севали ашови и лопате (видео)
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Брод ударио у стену, па потонуо: Ужас код познатог грчког острва: Кренули у потрагу за несталима, па доживели несрећу
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана