Povezane vesti
Vlast ponizila Srbiju: Sa „rafalima“ ulazimo u NATO, Tanjugove laži o Paviću i Nestoroviću
Pravda 12.04.2024
Lažna Tanjugova vest je da je Aleksandar Pavić napustio poslanički klub i da Branimir Nestorović ima hrvatski pasoš, kupovina francuskih „rafala“ je ulazak Srbije u NATO na mala vrata, a ambasadori Hil i Žofre se ponašaju kao kolonijalni upravnici… »
Nestorovićev pokret izlazi na izbore u Beogradu, ovo je njihov kandidat za gradonačelnika
Blic 12.04.2024
Pokret „Mi snaga naroda“ čiji je prvi čovek Branimir Nestorović, izaći će na raspisane beogradske izbore, a poslanik Borislav Antonijević biće kandidat za gradonačelnika. Lista će se zvati "Mi - snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović", rečeno je na… »
Borislav Antonijević kandidat za gradonačelnika pokreta „Mi – snaga naroda“
Danas 12.04.2024
Borislav Antonijević biće kandidat za gradonačelnika na listi „Mi snaga naroda – prof. dr Branimir Nestorović“, rečeno je iz tog pokreta na konferenciji za medije u Skupštini Srbije. Pokret Mi snaga naroda, izaći će na beogradske izbore sa listom pod… »
Nestorović predstavio svog kandidata za gradonačelnika
Nova 12.04.2024
Pokret „Mi snaga naroda“, izaći će na beogradske izbore sa listom pod nazivom "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović", objavio je poslanik Borislav Antonijević. Na konferenciji za medije u Skupštini Srbije najavljeno je da će Borislav… »
Antonijević kandidat za gradonačelnika Beograda liste "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović"
NIN 12.04.2024
"Pokret Mi snaga naroda, izaći će na beogradske izbore sa listom pod nazivom "Mi snaga naroda - prof. dr Branimir Nestorović", objavio je poslanik Borislav Antonijević, koji će biti kandidat za gradonačelnika Beograda, najavljeno je na konferenciji za… »
Nestorovićeva poslanička grupa vratila pola miliona evra za kampanju
Beta 12.04.2024
Zamenica šefa poslaničke grupe "Mi - glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović" Jelena Pavlović izjavila je danas da je ta poslanička grupa u državni budžet vratila 60 miliona dinara (oko pola miliona evra), koje je dobila za predizbornu kampanju. Ona… »
Nestorovićev pokret vratio pola miliona evra u budžet
Nova 12.04.2024
Pokret "Mi - Glas iz naroda" prof. dr Branimir Nestorović“, vratio je u republički budžet 60 miliona dinara sredstava koje su dobili na ime troškova izborne kampanje, rekla je za Danas Jelena Pavlović, poslanica ovog pokreta, napominjući da su potrošili… »
Mi – snaga naroda: Ambasadori u skupštini kao „kolonijalni upravnici“
Danas 12.04.2024
Poslanik poslaničke grupe „Mi – glas iz naroda, prof. dr Branimir Nestorović“ Aleksandar Pavić ocenio je danas da je predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić ponizila parlament time što su pregovorima o izbornim uslovima prisustvovali ambasadori. „Oni… »
Novi magazin 12.04.2024
Pokret „Mi - Glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović“, vratio je u republički budžet 60 miliona dinara sredstava koje su dobili na ime troškova izborne kampanje, rekla je za Danas Jelena Pavlović, poslanica ovog pokreta, napominjući da su potrošili… »
N1 Info 12.04.2024
Pokret „Mi - Glas iz naroda prof. dr Branimir Nestorović“, vratio je u republički budžet 60 miliona dinara sredstava koje su dobili na ime troškova izborne kampanje, rekla je za Danas Jelena Pavlović, poslanica ovog pokreta, napominjući da su potrošili… »
Vesti dana »
Ajatolah Hamnei: Kako je iranski vrhovni vođa držao vlast čeličnim stiskom
BBC News pre 43 minutajoš 48 povezanih
Otkazani današnji letovi iz Beograda za Dubai, za Dohu se čeka novo vreme
Insajder pre 28 minutajoš 31 povezana
Poslednja Hamneijeva poseta Evropi bila u Beogradu: Od tada više nikad nije kročio na evropsko tlo
Telegraf pre 18 minutajoš 90 povezanih
Vremenska prognoza za ponedeljak 2. mart 2026: Sutra pretežno oblačno i suvo
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih
Kancelarija za Kosovo i Metohiju: Privedeno petoro Srba zbog navodnog ratnog zločina
Beta pre 1 satjoš 19 povezanih