Povezane vesti
U toku saslušanje Darka Šarića
Politika 12.04.2024
U Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal u toku je saslušanje Darka Šarića, zbog sumnje da je bio deo organizovane kriminalne grupe koja je učestvovala u ubistvima Stevana Stamatovića i Igora Dedovića 2020. u Atini i likvidacija Alana Kožara… »
Darko Šarić saslušan u tužilaštvu: Ne znam ništa o ubistvima u Atini i na Krfu, u to vreme sam bio u pritvoru! Nisam imao…
Kurir 12.04.2024
U Javnom tužilaštvu za organizovani kriminal upravo je završeno saslušanje Darka Šarića, koji se sumnjiči da je bio deo kriminalne grupe koja se dovodi u vezu sa ubistvima "škaljaraca" Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u januaru 2020. u Atini… »
Vesti dana »
Za kraj radne nedelje kiša, jak vetar i osetan pad temperature
Euronews pre 43 minutajoš 11 povezanih
Uživo apokalipsa u Los anđelesu Najmanje 10 mrtvih u stravičnim požarima, vatra i dalje van kontrole, buknulo novo žarište: Spasioci strahuju od onoga što će zateći u spaljenim kućama (foto)
Blic pre 31 minutajoš 6 povezanih
Dva velika napada u Ukrajini: Padaju granate, odjekuju eksplozije, ima mrtvih: Ovde Rusi napreduju duž fronta, probijaju se ka zapadu!
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Đoković o tome kako je otrovan u hotelu u Australiji 2022: „Otkrio sam u sebi visok nivo teških metala“
Danas pre 8 satijoš 5 povezanih