Povezane vesti
Nenad Aleksić Ša pobesneo zbog Vanje, reper izgovorio jezive reči: "Neka mi umre cela porodica ako lažem"
Blic 12.04.2024
Reper Nenad Aleksić Ša neretko šokira brojne gledaoce, ali i cimere, svojim ponašanjem, a čini se da je ovog puta prevazišao i sam sebe. Naime, tokom sinoćne emisije Ša je na sve načine pokušao da dokaže da mu više nije stalo do njegove bivše… »
"Nek mi pomre cela porodica ako lažem..." Ša doživeo nervni slom zbog bivše žene, skandalozna izjava zaprepastila javnost
Kurir 12.04.2024
Reper Nenad Aleksić Ša neretko šokira brojne gledaoce, ali i cimere, svojim ponašanjem, a čini se da je ovog puta prevazišao i sam sebe. Naime, tokom sinoćne emisije Ša je na sve načine pokušao da dokaže da mu više nije stalo do njegove bivše… »
Vesti dana »
Imenovani novi ministri građevinarstva i trgovine: Ko će voditi ove resore nakon ostavki Vesića i Momirovića
Nova ekonomija pre 22 minutajoš 58 povezanih
Tramp obećava da će odmah uvesti tarife za robu iz Meksika, Kanade i Kine
Glas Amerike pre 4 satijoš 33 povezane
"Znali smo je, bila je fina i eto šta se desilo": Meštani u šoku nakon sumnje da je majka ubila bebu cuclom u Ivanjici
Mondo pre 22 minutajoš 25 povezanih
Krah Denvera: Trener Meloun prozvao Jokića i Mareja, srpski centar brzo odgovorio
Danas pre 4 satijoš 23 povezane