Povezane vesti
"Bio sam kao biljka" Dino Merlin je ovako govorio o teškom zdravstvenom stanju: "Bilo mi je isto, život i smrt"
Kurir 12.04.2024
Pevač Dino Merlin sinoć je doživeo peh kada mu je oko 21h pozlilo nako čega je završio u bolnici. Pevačev menadžerski tim se potom oglasio te otkrio da se dobro oseća, a Dino se i svojevremeno našao u teškoj zdravstvenoj situaciji. Pevač je svojevremeno… »
"Bio sam biljka, nekim čudom sam se izvukao": Dino Merlin je ovako govorio o teškom zdravstvenom stanju: "Bilo mi je isto…
Blic 12.04.2024
Pevač Dino Merlin sinoć je doživeo peh kada mu je oko 21h pozlilo nako čega je završio u bolnici. Pevačev menadžerski tim se potom oglasio te otkrio da se dobro oseća, a Dino se i svojevremeno našao u teškoj zdravstvenoj situaciji. Pevač je svojevremeno… »
Vesti dana »

Tramp najavio novu isporuku oružja: SAD šalju sisteme Patriot u Ukrajinu, NATO će plaćati
Nedeljnik pre 1 satjoš 21 povezana

Vremenska prognoza za Zrenjanin: Cele nedelje toplo i sunčano! Jutarnje temperature do 19 dnevne do 35! Vremenska prognoza 14.7.2025. - 20.7.2025.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 17 povezanih

Novi Sad: Studenti koji blokiraju pokušavaju da spreče održavanje ispitnog roka na Pravnom fakultetu
RTV pre 15 minutajoš 11 povezanih

Student VIŠER-a nakon što su izbačeni iz zgrade: Predsednica Akademije jutros upala sa profesorima, pocepali su transparente, izbacuju stvari u hol
Nova pre 10 minutajoš 5 povezanih

Luis Enrike izazvao incident na kraju meča sa Čelsijem, a onda se pravdao: Samo sam hteo da razdvojim igrače
Euronews pre 1 satjoš 16 povezanih