Povezane vesti
Direktor Doma zdravlja Grocka prvi put nakon smrti Sare koja je preminula usled napada astme: Žao nam je, svi lekari su…
Kurir 12.04.2024
"Mi smo poziv dobili u 20:10 ili 20:11, što je dokumentovano i knjigom prijema, i knjigom poziva, i knjigom izlaska, a mi smo na terenu već u pružali reanimaciju u 20 časova i 21 minut. Vreme izlaska je bilo veoma brzo", ovim rečima počinje razgovor… »
"Svi lekari su bili tužni"! Direktor dz "Grocka" prvi put o Sari koja je preminula čekajući Hitnu pomoć
Mondo 12.04.2024
Direktor Doma zdravlja "Grocka" govorio je o devojci koja je preminula čekajući Hitnu pomoć. Direktor Doma zdravlja "Grocka" govorio je o devojci koja je preminula čekajući Hitnu pomoć. "Mi smo poziv dobili u 20:10 ili 20:11, što je dokumentovano i… »
Vesti dana »

Nova prilika za mir u Istanbulu? Ruska delegacija primila ukrajinski nacrt memoranduma o potencijalnom prekidu vatre
Blic pre 2 satajoš 5 povezanih

Kako do pasoša za samo 48 sati: Košta više i ovo morate da imate: Evo šta vam sve treba za izdavanje dokumenta po hitnom postupku
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 5 satijoš 3 povezane