Povezane vesti
Direktor Doma zdravlja Grocka prvi put nakon smrti Sare koja je preminula usled napada astme: Žao nam je, svi lekari su plakali…
Kurir 12.04.2024
"Mi smo poziv dobili u 20:10 ili 20:11, što je dokumentovano i knjigom prijema, i knjigom poziva, i knjigom izlaska, a mi smo na terenu već u pružali reanimaciju u 20 časova i 21 minut. Vreme izlaska je bilo veoma brzo", ovim rečima počinje razgovor… »
"Svi lekari su bili tužni"! Direktor dz "Grocka" prvi put o Sari koja je preminula čekajući Hitnu pomoć
Mondo 12.04.2024
Direktor Doma zdravlja "Grocka" govorio je o devojci koja je preminula čekajući Hitnu pomoć. Direktor Doma zdravlja "Grocka" govorio je o devojci koja je preminula čekajući Hitnu pomoć. "Mi smo poziv dobili u 20:10 ili 20:11, što je dokumentovano i… »
Vesti dana »

„Napad na jednog od nas je napad na svakog od nas“: Održan protest podrške članovima zborova čiji su ulazi vandalizovani
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Vremenska prognoza za utorak, 12. avgust: Danas veoma toplo, temperatura do 38 stepeni
Beta pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) "ruke čiste, a savest mirna": U jeku političke krize Dodik bere borovnice na Jahorini sa patrijarhom Porfirijem
Blic pre 2 satajoš 1 povezana