Povezane vesti
"Svi lekari su bili tužni"! Direktor dz "Grocka" prvi put o Sari koja je preminula čekajući Hitnu pomoć
Mondo 12.04.2024
Direktor Doma zdravlja "Grocka" govorio je o devojci koja je preminula čekajući Hitnu pomoć. Direktor Doma zdravlja "Grocka" govorio je o devojci koja je preminula čekajući Hitnu pomoć. "Mi smo poziv dobili u 20:10 ili 20:11, što je dokumentovano i… »
Direktor Doma zdravlja Grocka prvi put nakon smrti Sare koja je preminula usled napada astme: Žao nam je, svi lekari su…
Kurir 12.04.2024
"Mi smo poziv dobili u 20:10 ili 20:11, što je dokumentovano i knjigom prijema, i knjigom poziva, i knjigom izlaska, a mi smo na terenu već u pružali reanimaciju u 20 časova i 21 minut. Vreme izlaska je bilo veoma brzo", ovim rečima počinje razgovor… »
Vesti dana »
Automobil uleteo u ljude na božićnom sajmu u Nemačkoj, najmanje dvoje mrtvih, 68 ranjenih, isplivali detalji o vozaču (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 7 povezanih
Partizan izgubio u Istanbulu i pored solidne partije, Efes naneo drugi vezani poraz crno-belima
Danas pre 5 satijoš 6 povezanih
Predsednik Srbije: Država ima „vrstu duga“ u pogledu palata prosvetnih radnika
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Vučić o tragediji u Hrvatskoj i Nemačkoj: "Saučešće porodicama stradalih i želje za brzi oporavak svima drugima"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana