Povezane vesti
"Porodila sam se, otišla pod tuš, a moje bebe nije: Bilo!" Majka preživela noćnu moru u porodilištu gde joj je oteta…
Blic 13.04.2024
Jedna majka iz Oklanda preživela je pravu noćnu moru nakon što se porodila u septembru 2014, kada joj je u porodilištu oteta beba. Vest je odjeknula u celom Novom Zelandu, a srećom imala je srećan epilog. Elsje Pretorius imala je dramatični… »
"Porodila sam se, otišla pod tuš a moje bebe više nije bilo" Ispovest majke kojoj su ukrali dete u porodilištu! Kamere sve…
Kurir 13.04.2024
Jedna majka iz Oklanda preživela je pravu noćnu moru nakon što se porodila u septembru 2014, kada joj je u porodilištu oteta beba. Vest je odeknula u celom Novom Zelandu, a srećom imala je srećan epilog. Elsje Pretorius imala je dramatični porođaj… »
"Porodila sam se, otišla pod bolnički tuš, a onda šok, moje bebe više nije bilo!" Kamere snimile ko ju je oteo
Telegraf 13.04.2024
Mama koja je imala dramatičan porođaj, doživela je pravu noćnu moru u porodilištu, kada je shvatila da je bebin krevetac prazan. Jedna majka iz Oklanda preživela je pravu noćnu moru nakon što se porodila u septembru 2014, kada joj je u… »
Vesti dana »

Ukrajinski dronovi na ruske bombardere: Poruka Moskvi, ali i Zapadu
BBC News pre 1 satjoš 8 povezanih

Preokret u prognozama predsedničkih izbora u Poljskoj, ipak prednost kandidatu opozicije Navrockom
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Radnički ostaje superligaš! Pobedili Mačvu u baražu pred domaćom publikom
Niške vesti pre 1 satjoš 2 povezane

"Uvek su tu neke priče koje me ne interesuju": Trener Budućnosti zna šta je odlučilo meč sa Zvezdom
Mondo pre 3 satajoš 3 povezane