Повезане вести

Тонија ће ово болети: Слике Драгане и згодног мушкарца у дворцу говоре да је он прошлост

Тонија ће ово болети: Слике Драгане и згодног мушкарца у дворцу говоре да је он прошлост

Свет & Скандал 13.04.2024
Нови спот Драгане Мирковић одушевљава Певачица Драгана Мирковић у жижи је интересовања јавности због развода од дугогодишњег супруга Тонија Бијелића. Од када је издала званично саопштење да је након више од две деценије дошло… »
"Да сам се заљубила каже сјај у мојим очима": У јеку развода, Драгана Мирковић повукла неочекивани потез!

"Да сам се заљубила каже сјај у мојим очима": У јеку развода, Драгана Мирковић повукла неочекивани потез!

Мондо 13.04.2024
Певачица Драгана Мирковић је прошлог месеца обелоданила да се разводи од бизнисмена Тонија Бијелића, и тиме шокирала јавност. Певачица Драгана Мирковић је прошлог месеца обелоданила да се разводи од бизнисмена Тонија Бијелића, и… »
"Да сам се заљубила каже сјај у мојим очима": Драгана Мирковић у јеку развода од мужа повукла велики потез из дворца у…

"Да сам се заљубила каже сјај у мојим очима": Драгана Мирковић у јеку развода од мужа повукла велики потез из дворца у…

Блиц 13.04.2024
Певачица Драгана Мирковић је прошлог месеца обелоданила да се разводи од бизнисмена Тонија Бијелића, и од тада из њеног дома допиру не тако лепе вести. Ипак, чини се да је томе крај, будући да је Драгана представила спот за нову… »

Вести дана »