Povezane vesti
„Zaustavljali smo krvarenje odećom iz prodavnice“: Heroji koji su spasili izbodenu bebu u tržnom centru u Sidneju otkrili…
Nova 13.04.2024
Dvojica muškaraca koji su se zatekli u tržnom centru u Sidneju u trenutku kada napadač počeo nasumično da ubada ljude nožem, opisali su za jednu australijsku televiziju kako su spasili život bebi koja je takođe bila žrtva ovog napada. Prema… »
Oni su spasili izbodenu bebu u tržnom centru: "Bilo je puno krvi, majicama smo zaustavljali krvarenje" VIDEO
B92 13.04.2024
Dvojica muškaraca opisali su užasne scene u tržnom centru u Sidneju, rekavši da su beba i njena majka izbodene i da su koristili odeću iz prodavnice da zaustave krvarenje. "Beba i majka su izbodene. Mama je došla sa bebom i bacila mi je, ja sam je… »
Heroji spasili izbodenu bebu u tržnom centru: Uzeli odeću iz radnje i zaustavili krvarenje
Telegraf 13.04.2024
Kako su rekli, mamu i bebu su sklonili na sigurno u prodavnici, pa otišli po pomoć. Dvojica muškaraca opisali su užasne scene u tržnom centru u Sidneju, rekavši da su beba i njena majka izbodene i da su koristili odeću iz prodavnice da zaustave… »
Vesti dana »
Glumac Radoslav Milenković se obratio studentima: Nagovestili ste proleće, a u proleće vraćaju se rode
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 5 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 3 satajoš 1 povezana