Povezane vesti
"Jako sam se uvredila": Jovana Joksimović otkrila kako joj je sin Kosta slomio srce: Ono što joj je rekao pamti godinama
Blic 13.04.2024
Voditeljka Jovana Joksimović godinama uživa u braku sa pevačem Željkom Joksimovićem sa kojim ima troje dece- Kostu, Srnu i Anu. Jovana i Željko se trude da sačuvaju privatnost, a sada je voditeljka ispričala jednu anegdotu i otkrila da joj je sin "slomio… »
Kako je jovani Joksimović sin slomio srce: Pitala sam ga da li mu je ona lepša od mene! Još ne može da zaboravi njegov odgovor…
Kurir 13.04.2024
Jovana Joksimović ispričala je kako joj je sin Kosta "slomio srce", pošto se potpuno oduševio jednom slavnom glumicom, rekavši da mu je lepša i od mame. - Moram da ispričam, to mi je jedna od najboljih situacija koje smo imali sa Kostom. Kosta inače nije… »
Vesti dana »

ZAGREJTE DLANOVE, PODRŠKA JE SADA NAJPOTREBNIJA: Srbija nema vremena za odmor, sledi Letonija!
Zrenjaninski pre 10 minutajoš 29 povezanih

"Imao sam predskazanje...": Đoković pričao o snovima i šta je sanjao pre nego što mu se rodila ćerka
Telegraf pre 20 minutajoš 61 povezana

"Tad nas je Jokić spasio": Marinković objasnio u kojem trenutku je Nikola bio važan za pobedu
Mondo pre 10 minutajoš 17 povezanih

Požar u skladištu nafte u Krasnodaru usled napada dronom; Kalas: Rusija neće dobiti zamrznutu imovinu bez plaćanja reparacija
RTS pre 45 minutajoš 5 povezanih