Povezane vesti
Muškarac iz BiH se druži sa medvedom: Ma jedi bolan, na kraju smo sa kukuruzom, ali sutra nam je penzija! Hit snimak (video)
Kurir 13.04.2024
Muškarac iz bosanskog gradića Vareša sprijateljio se sa medvedom! Na neverovatnom snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se susret muškarca i medveda koga očigledno redovno hrani. - Ma jedi ba... Ne boj se... Ma ne boj se, medo moj, neće tebe tvoj… »
"Ma ne boj se, medo moj, neće tebe tvoj Pavo dirat, ba, samo ručaj": Čovek se sprijateljio sa medvedom u BiH
Telegraf 13.04.2024
U opisu ovog snimka tek piše da se medved odomaćio u selu Mir i Stupni Do nadomak Vareša. Jedan čovek iz sela kod Vareša u BiH sprijateljio se s divljom životinjom koju očigledno redovno hrani. "Ma jedi ba, ne boj se. Ma ne boj se, medo moj, neće tebe… »
Vesti dana »
MUP: Uhapšen mladić u Smederevu, sumnja se da je podstrekivao druge da bace bombe na ugostiteljske objekte i kuću
Insajder pre 15 minutajoš 36 povezanih
Skupština Srbije o akciji Oluja: Očuvati sećanja na stradale i rešavati otvorena pitanje izbeglih
Beta pre 31 minutajoš 29 povezanih
(Video) Predsednik Srbije pozvao meštane i komšije na druženje u obnovljenoj porodičnoj kući! Vučić stigao u Čipuljić kod Bugojna, rodno selo svog oca
Dnevnik pre 1 satjoš 33 povezane
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 45 povezanih
Republički štab za vanredne situacije apeluje da se racionalno koriste električna energija i voda
Insajder pre 2 satajoš 27 povezanih