Повезане вести

Миљана Кулић је поново у другом стању, а већ четири пута је била трудна у ријалитију! Ово је цела историја њених односа

Миљана Кулић је поново у другом стању, а већ четири пута је била трудна у ријалитију! Ово је цела историја њених односа

Курир 13.04.2024
Миљана Кулић поново је трудна. Ријалити учесница саопштила је у раним јутарњим часовима како је поново у другом стању, а тест за трудноћу са две црте показала је директно у камеру. Ова вест заинтригирала је много гледаоце, али… »
Ко ће чувати то дете, не зна да води рачуна о себи! Марија Кулић ван себе након вести о Миљаниној трудноћи, бесна као рис!…

Ко ће чувати то дете, не зна да води рачуна о себи! Марија Кулић ван себе након вести о Миљаниној трудноћи, бесна као рис!…

Ало 13.04.2024
Марија се одмах огласила и признала да не зна шта више да ради са Миљаном и њеним понашањем у ријалитију. Вест да је Миљана Кулић наводно поново у другом стању одјекнула је у јавности. Општи хаос настао је након што је Ало… »
Миљана Кулић трудна, тест показао две црте! Марија ван себе: "Не знам ко ће чувати то дете, ја не могу"

Миљана Кулић трудна, тест показао две црте! Марија ван себе: "Не знам ко ће чувати то дете, ја не могу"

Телеграф 13.04.2024
Задругарка је, судећи по тесту, у другом стању. Миљана Кулић наводно је трудна, судећи по тесту за трудноћу који је урадила. Она је у камеру показала да тест показује две црте. - Две црте, нисам будала - рекла је Миљана. Овим… »
Миљана Кулић поново трудна! Открила све јавно: "Марија ће доживети нервни слом!"

Миљана Кулић поново трудна! Открила све јавно: "Марија ће доживети нервни слом!"

Ало 13.04.2024
Кулићева је показала тест у Елити. Контроверзна Миљана Кулић изгледа да је поново у другом стању. На снимку који се појавио на друштвеној мрежи Инстаграм видимо ријалити учесницу која шета по Белој кући, све време носећи тест… »

Вести дана »