Povezane vesti

Miljana Kulić je ponovo u drugom stanju, a već četiri puta je bila trudna u rijalitiju! Ovo je cela istorija njenih odnosa

Miljana Kulić je ponovo u drugom stanju, a već četiri puta je bila trudna u rijalitiju! Ovo je cela istorija njenih odnosa

Kurir 13.04.2024
Miljana Kulić ponovo je trudna. Rijaliti učesnica saopštila je u ranim jutarnjim časovima kako je ponovo u drugom stanju, a test za trudnoću sa dve crte pokazala je direktno u kameru. Ova vest zaintrigirala je mnogo gledaoce, ali ih i nije toliko… »
Ko će čuvati to dete, ne zna da vodi računa o sebi! Marija Kulić van sebe nakon vesti o Miljaninoj trudnoći, besna kao…

Ko će čuvati to dete, ne zna da vodi računa o sebi! Marija Kulić van sebe nakon vesti o Miljaninoj trudnoći, besna kao…

Alo 13.04.2024
Marija se odmah oglasila i priznala da ne zna šta više da radi sa Miljanom i njenim ponašanjem u rijalitiju. Vest da je Miljana Kulić navodno ponovo u drugom stanju odjeknula je u javnosti. Opšti haos nastao je nakon što je Alo! prvi pustio snimak… »
Miljana Kulić trudna, test pokazao dve crte! Marija van sebe: "Ne znam ko će čuvati to dete, ja ne mogu"

Miljana Kulić trudna, test pokazao dve crte! Marija van sebe: "Ne znam ko će čuvati to dete, ja ne mogu"

Telegraf 13.04.2024
Zadrugarka je, sudeći po testu, u drugom stanju. Miljana Kulić navodno je trudna, sudeći po testu za trudnoću koji je uradila. Ona je u kameru pokazala da test pokazuje dve crte. - Dve crte, nisam budala - rekla je Miljana. Ovim povodom oglasila se… »
Miljana Kulić ponovo trudna! Otkrila sve javno: "Marija će doživeti nervni slom!"

Miljana Kulić ponovo trudna! Otkrila sve javno: "Marija će doživeti nervni slom!"

Alo 13.04.2024
Kulićeva je pokazala test u Eliti. Kontroverzna Miljana Kulić izgleda da je ponovo u drugom stanju. Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram vidimo rijaliti učesnicu koja šeta po Beloj kući, sve vreme noseći test za trudnoću. U… »

Vesti dana »