Povezane vesti
Mračna tajna braće Dragijević! Meštani odlučili da progovore: "Govorio sam im, nemojte pred decom"
Kurir 13.04.2024
Braću Dragijević, pokojnog Dalibora i osumnjičenog Dejana osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, meštani poznaju kao marljive momke. Međutim, ističu i manu koja im se nije dopadala... "Au, umeli su i da popiju. Po gajbu piva svaki dan. Ja im kažem: 'Pa… »
Braća Dragijević znala da popiju po gajbu piva na dan, priča meštanin: "Govorio sam im, nemojte pred decom"
Telegraf 13.04.2024
U selu je ostala samo njihova majka Svetlana, a ispred njihove kuće danonoćno dežura patrola policije. Braću Dragijević, pokojnog Dalibora i osumnjičenog Dejana, meštani poznaju kao marljive momke. Međutim, ističu i manu koja im se nije dopadala... "Au… »
Vesti dana »
U Srbiji i danas pretežno sunčano i veoma toplo, temperature do 40 stepeni
Nova pre 1 satjoš 2 povezane
Potrošnja vode u Beogradu blizu rekordne: "Plastični bazeni posebno veliko opterećenje"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Fenerbahče se primakao Ligi šampiona, "dželat" Vojvodine napravio korak ka Ligi Evrope
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Posle odluke Vrhovnog suda, SAD vratile kompanijama 100 milijardi dolara od Trampovih carina
Telegraf pre 45 minutajoš 1 povezana
Haos na putevima kod Subotice: Devet udesa, šestoro povređenih, osam pijanih vozača završilo na trežnjenju
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana