Povezane vesti
Mračna tajna braće Dragijević! Meštani odlučili da progovore: "Govorio sam im, nemojte pred decom"
Kurir 13.04.2024
Braću Dragijević, pokojnog Dalibora i osumnjičenog Dejana osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić, meštani poznaju kao marljive momke. Međutim, ističu i manu koja im se nije dopadala... "Au, umeli su i da popiju. Po gajbu piva svaki dan. Ja im kažem: 'Pa… »
Braća Dragijević znala da popiju po gajbu piva na dan, priča meštanin: "Govorio sam im, nemojte pred decom"
Telegraf 13.04.2024
U selu je ostala samo njihova majka Svetlana, a ispred njihove kuće danonoćno dežura patrola policije. Braću Dragijević, pokojnog Dalibora i osumnjičenog Dejana, meštani poznaju kao marljive momke. Međutim, ističu i manu koja im se nije dopadala... "Au… »
Vesti dana »
Spreman plan za kraj rata! Dogovor mora biti postignut danas, u planu su dve faze: Tramp i Iran se spremaju za veliki preokret
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Šok prognoza RHMZ, stiže drastična promena: Sa 25 stepeni idemo pravo u ledeni talas: Mraz će okovati Srbiju, a ovde će padati sneg na Uskrs!
Blic pre 41 minutajoš 27 povezanih
Trampov ultimatum pred istekom: Svet čeka šta donosi noć između utorka i srede
NIN pre 26 minutajoš 32 povezane
Danas se navršava 85 godina od nemačkog bombardovanja Beograda u Drugom svetskom ratu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih