Повезане вести
"Ако је није срамота, нек каже с Ким ме је варала": Дарка Филиповића жена преварила после 12 година брака, уследио шок одговор…
Курир 13.04.2024
Нашу естрадну сцену су у последње време уздрмала два развода, а и у прошлости су бурна окончања брака била главна тема мадија и јавне сцене. Развод Дарка Филиповића после 12 година брака изненадила је јавност, а његова изјава… »
Пропаст бракова звезда гранда! Певачица нашла 11 година млађег, она шутнула мужа чим је смршала, а њега жена варала с…
Курир 13.04.2024
Многе љубавне приче започете су у такмичењу "Звезде гранду", или током трајања музичког шоу програма. Такмичари су остварили велику популарност док су учествовали у "Звездама гранда". У том периоду су многи пронашли своје… »
"Ако је није срамота, нек вам каже са ким ме је варала": Дарка Филиповића је жена преварила након 12 година брака, уследио је…
Блиц 13.04.2024
Као лавина кренуле су да се нижу вести о разводима парова који су некада важили за најскладније на естради. Скоро свакодневно испливавају нови детаљи о њиховим односима, а посреди су преваре и лажи. У емисији " Нај од нај"… »
Вести дана »
Муп: Полиција из возила у пратњи студената који пешаче од Новог Пазара до Новог Сада запленила бибер спреј и телескопску палицу
Блиц пре 11 сатијош 4 повезане
Јелица Минић: Европска народна партија се дистанцира од СНС, инсистирали да Србија не следи европску политику
Н1 Инфо пре 1 сатјош 2 повезане
Доказао сам се, боља сам особа и играч у звезди: Јаго емотивно након нове победе!
Хот спорт пре 10 минутајош 13 повезаних