Povezane vesti
"Ja bih ako može 5 brakova po 10 godina"! Nova izjava Jovane Jeremić izazvala buru na društvenim mrežama (foto)
Kurir 13.04.2024
Poznata voditeljka Jovana Jeremić često na društvenim mrežama deli fotografije iz svog privatnog života. Ovog puta je objavila roditelje kako slave 50. godina braka i javno im čestitala. - Moji. Mama i tata 50 godina zajedno. Ja bih, ako može, 5… »
(Foto): Roditelji Jovane Jeremić slave 50 godina braka, a njen komentar ispod fotografije je hit: "Ja bih ako može 5 brakova…
Blic 13.04.2024
Roditelji voditeljke Jovane Jeremić proslavljaju 50 godina braka, a ona je objavila njihovu fotografiju i čestitala im javno. Naime, Jovana je danas sa svojim roditeljima uz ručak u restoranu proslavila pet decenije njihovog zajedničkog života, a sa… »
Vesti dana »

Ukinut gradski prevoz u Beogradu na dan velikog protesta, ne radi ni jedna linija do kraja dana
Nova pre 1 satjoš 41 povezana

Protest "15. za 15" danas u Beogradu – Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 30 minutajoš 77 povezanih

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 55 minutajoš 15 povezanih

Beograd na nogama pred protest studenata, incident u Žarkovu, troje povređeno
BBC News pre 0 minutajoš 8 povezanih