Повезане вести

Ово што се десило Ђоковићу није виђено више од 50 година, податак који све оставља у неверици

Ово што се десило Ђоковићу није виђено више од 50 година, податак који све оставља у неверици

Нова 13.04.2024
Новак Ђоковић није успео да се пласира у финале Монте Карла, пошто је у полуфиналу после велике борбе поражен од стране Каспера Рудау три сета резултатом 6:4, 1:6, 6:4. Осим што није успео да се пласира у финале, Ђоковић је… »
Огласио се Ђоковић: "Није лако..." ФОТО

Огласио се Ђоковић: "Није лако..." ФОТО

Б92 13.04.2024
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић огласио се још једном након пораза у полуфиналу Мастерса у Монте Карлу. Он је у борби за финале изгубио од Норвежанина Каспера Руда, после два сата и 18 минута, резултатом 6:4, 1:6, 6:4. Новак… »
Тренутак када је Новаку пукао филм: Навијач се раздрао усред поена, а Ноле га је „поздравио“ сочним псовкама (видео)

Тренутак када је Новаку пукао филм: Навијач се раздрао усред поена, а Ноле га је „поздравио“ сочним псовкама (видео)

Хот спорт 13.04.2024
Све је могло да се чује у преносу… Новак Ђоковић је поражен у мечу полуфинала Мастерса у Монте Карлу од норвешког тенисера Каспера Руда, 1:2 (4:6, 6:1, 6:4) у сетовима. Свега је било у овом мечу, ипак, један тренутак посебно… »
Ђоковић се огласио посебном поруком након пораза: „Никада није лако…“

Ђоковић се огласио посебном поруком након пораза: „Никада није лако…“

Нова 13.04.2024
Новак Ђоковић није успео да се пласира у финале мастерса у Монте Карлу Њега је у полуфиналу зауставио Каспер Руд после велике борбе у три сета. Руд је славио резултатом 6:4, 1:6, 6:4 и тако изборио финале у којем ће против… »
На ово се чекало више од 50 година: Руд победио Ђоковића и ушао у историју тениса (фото)

На ово се чекало више од 50 година: Руд победио Ђоковића и ушао у историју тениса (фото)

Хот спорт 13.04.2024
Последњи пут када се то десило било је 1973. године Новак Ђоковић је поражен у мечу полуфинала Мастерса у Монте Карлу од норвешког тенисера Каспера Руда, 1:2 (4:6, 6:1, 6:4) у сетовима. Каспер Руд не само што је остварио највећу… »
Циципас: Један од најбољих првих сетова на шљаци

Циципас: Један од најбољих првих сетова на шљаци

Б92 13.04.2024
Стефанос Циципас је приказао веома добру игру у полуфиналу турнира у Монте Карлу. Грчки тенисер је после велике борбе победио Јаника Синера са 6:4, 3:6, 6:4 и сада ће у финалу играти са бољим из дуела Ђоковић - Руд. На… »
Новак отворено о наставку сезоне: „Разочаран сам због пораза, поставио сам високе стандарде“

Новак отворено о наставку сезоне: „Разочаран сам због пораза, поставио сам високе стандарде“

Хот спорт 13.04.2024
„Има и добрих ствари које носим са овог турнира“ Новак Ђоковић је поражен у мечу полуфинала Мастерса у Монте Карлу од норвешког тенисера Каспера Руда, 1:2 (4:6, 6:1, 6:4) у сетовима. После меча, први рекет света, изнео је своје… »
Ђоковић: Разочаран сам, сем тог последњег ударца, заслужио сам победу

Ђоковић: Разочаран сам, сем тог последњег ударца, заслужио сам победу

Спортски журнал 13.04.2024
Навикао сам на веома високе стандарде у смислу очекивања и резултата и то што још увек немам титулу ове године, у поређењу са последњих рецимо 15 година, није сјајна сезона. Каспер Руд је први пут у каријери победио Новака… »
"Не!" После овог питања Новак Ђоковић је напустио конференцију за штампу (видео)

"Не!" После овог питања Новак Ђоковић је напустио конференцију за штампу (видео)

Вечерње новости 13.04.2024
Новак Ђоковић је прижељкивао да му, коначно, у 2024. години резултати омогуће улазак у једно финале. То није био случај ни у Монте Карлу, где се десила занимљива конференција за штампу најбољег на свету, после његове… »
Тајац... А онда је Ноле проговорио: Овако је Новак Ђоковић реаговао после пораза од Руда и још једног турнира на коме је остао…

Тајац... А онда је Ноле проговорио: Овако је Новак Ђоковић реаговао после пораза од Руда и још једног турнира на коме је остао…

Вечерње новости 13.04.2024
Новак Ђоковић би, свакако, желео да су му резултати у 2024. години бољи него што јесу. То и не крија, али после новог пораза - ипак проналази разлог за оптимнизам. ФОТО: Тањуг/АП Подсетимо, Ђоковић је изгубио од Каспера Руда у… »
Пораз Ђоковића и Синера у Монте карлу мења АТП листу: Ево како ће она изгледати од понедељка

Пораз Ђоковића и Синера у Монте карлу мења АТП листу: Ево како ће она изгледати од понедељка

Курир 13.04.2024
Пораз Новака Ђоковића у полуфиналу Монте Карла од Каспера Руда тешко је пао свим његовим навијачима. Новак је тако продужио сезону без освојеног трофеја. Ипак, није све тако црно. Новак је профитирао у данашњем дану пошто је… »
Најгори почетак сезоне Новака Ђоковића! Месеци пролазе, а мучење траје - пали се аларм!

Најгори почетак сезоне Новака Ђоковића! Месеци пролазе, а мучење траје - пали се аларм!

Мондо 13.04.2024
Од 2006. није се догодило да до маја не одигра ниједно финале. Од 2006. није се догодило да до маја не одигра ниједно финале. Новак Ђоковић сигурно неће освојити трофеј у прва четири месеца 2024. године. Након пораза у полуфиналу… »

Вести дана »