Povezane vesti
„Možda je on zaboravio, ali ja nisam“: Ceca o saradnji sa Dinom Merlinom i tome zašto nije smela da ga potpiše kao…
Nova 13.04.2024
Jedna od najpoznatijih pesama Svetlane Cece Ražnatović svakako je "Beograd" koja se i danas sluša na gotovo svim veseljima. Ovu numeru je za Cecu napisao Dino Merlin, a pevačica je otkrila detalje njihove saradnje. „Dino Merlin je za mene namenski… »
"Možda je Merlin zaboravio, ali ja nisam..." Ceca progovorila o saradnji sa Dinom Merlinom i otkrila pozadinu pesme…
Kurir 13.04.2024
Pesmu "Beograd" Dino Merlin napisao je za Cecu Ražnatović, a ona je jednom prilikom otkrila nepoznate detalje njihove saradnje. - Dino Merlin je za mene namenski napravio jednu pesmu, a to je “Zaboravi“. Kada smo se mi sreli kao što je on rekao… »
Vesti dana »
Orban zove Netanjahua u Budimpeštu: Mađarski premijer garantuje izraelskom kolegi da ga neće uhapsiti po nalogu Međunarodnog krivičnog suda
Kurir pre 4 satijoš 55 povezanih
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 2 satajoš 46 povezanih
Uživo Rusi se spremaju za veliki napad; Alarm za Ukrajince: Počinje osveta?
B92 pre 1 satjoš 38 povezanih
Mijailović o derbiju: Verovao sam… Dočekali smo svoj trenutak!
Sport klub pre 3 satajoš 40 povezanih
Olujni vetar napravio nezapamćenu štetu u Banatu: Selo Jaša Tomić bez struje, stabla popadala
Telegraf pre 5 satijoš 36 povezanih