Povezane vesti
„Možda je on zaboravio, ali ja nisam“: Ceca o saradnji sa Dinom Merlinom i tome zašto nije smela da ga potpiše kao…
Nova 13.04.2024
Jedna od najpoznatijih pesama Svetlane Cece Ražnatović svakako je "Beograd" koja se i danas sluša na gotovo svim veseljima. Ovu numeru je za Cecu napisao Dino Merlin, a pevačica je otkrila detalje njihove saradnje. „Dino Merlin je za mene namenski… »
"Možda je Merlin zaboravio, ali ja nisam..." Ceca progovorila o saradnji sa Dinom Merlinom i otkrila pozadinu pesme…
Kurir 13.04.2024
Pesmu "Beograd" Dino Merlin napisao je za Cecu Ražnatović, a ona je jednom prilikom otkrila nepoznate detalje njihove saradnje. - Dino Merlin je za mene namenski napravio jednu pesmu, a to je “Zaboravi“. Kada smo se mi sreli kao što je on rekao… »
Vesti dana »

Protest „Vostani Serbije“ danas u 32 grada, od toga 9 na jugu
Južne vesti pre 5 minutajoš 18 povezanih

Poljska glasa: Ključni drugi krug predsedničkih izbora
Serbian News Media pre 55 minutajoš 17 povezanih

(Video) Snimljen trenutak katastrofe u Rusiji! U samo nekoliko sati dva misteriozna incidenta, odjekuju vrisci: Mostovi padaju, vozila smrskana, ima mrtvih, širi se panika!
Blic pre 45 minutajoš 27 povezanih

Rhmz objavio, stižu nam tropske vreline, pali se i meteo alarm zbog visokih temperatura! Detaljna prognoza za naredne dane
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih