Povezane vesti
Dačić: Zemlje koje predlažu rezoluciju o Srebrenici žele Srbe da proglase genocidnim narodom
N1 Info 14.04.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da zemlje koje predlažu rezoluciju o genocidu u Srebrenici žele da ospore postojanje Republike Srpske i da srpskom narodu nakače etiketu da je genocidan. On je gostujući na televiziji Prva ocenio da… »
Dačić: Zemlje koje predlažu rezoluciju o Srebrenici žele Srbe da proglase genocidnim narodom
Nedeljnik 14.04.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da zemlje koje predlažu rezoluciju o genocidu u Srebrenici žele da ospore postojanje Republike Srpske i da srpskom narodu nakače etiketu da je genocidan. On je gostujući na televiziji Prva ocenio da… »
"Cinično da Nemci i Turci predlažu rezoluciju o genocidu" Ministar Dačić: Mnogo je tu nelogičnosti
Kurir 14.04.2024
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je danas da zemlje koje predlažu rezoluciju o genocidu u Srebrenici žele da ospore postojanje Republike Srpske i da srpskom narodu nakače etiketu da je genocidan. On je gostujući na televiziji Prva… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 26 minutajoš 61 povezana

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja za predstojeću sezonu
Biznis.rs pre 7 satijoš 20 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 1 satjoš 34 povezane