Повезане вести

Филиповић и Гранадос: Нови Београд има шампионски ДНК

Филиповић и Гранадос: Нови Београд има шампионски ДНК

Спорт клуб 14.04.2024
Ватерполисти Новог Београда на супериоран начин освојили су другу титулу шампиона Регионалне лиге у историји клуба. Новобеограђани су на завршном турниру елитног регионалног такмичења, у Сплиту, у три утакмице забележили исто… »
Филиповић и Гранадос: Најбољи кад је најпотребније, упркос скептицима

Филиповић и Гранадос: Најбољи кад је најпотребније, упркос скептицима

Спортски журнал 14.04.2024
Нови Београд освојио Јадранску лигу. После победе над Јадраном из Сплита (15:7) и освојене титуле у Јадранској лиги капитен ватерполиста Новог Београда Филип Филиповић је блистао. - Као и после првог освојеног трофеја ове сезоне… »
Филиповић: Драго ми је због титуле усред Сплита

Филиповић: Драго ми је због титуле усред Сплита

Б92 14.04.2024
Ватерполиста Новог Београда Филип Филиповић каже да му је драго што је титула Јадранске лиге освојена баш у Сплиту. Нови Београд тријумфовао је против Јадрана (15:7) и тако подигао трофеј у регионалном такмичењу. "Видео сам… »
Видео сам наслове, а добисмо усред сплита! Филип Филиповић: Српска јавност не разуме наш ватерполо!

Видео сам наслове, а добисмо усред сплита! Филип Филиповић: Српска јавност не разуме наш ватерполо!

Мондо 14.04.2024
Филип Филиповић огласио се након што је са Новим Београдом подигао пехар Регионалне лиге у Сплиту. Филип Филиповић огласио се након што је са Новим Београдом подигао пехар Регионалне лиге у Сплиту. Нови Београд је на завршном… »
Хероји Новог Београда Филиповић и Гранадос сложни: "Најбољи кад је најпотребније, заслужено освојен трофеј"

Хероји Новог Београда Филиповић и Гранадос сложни: "Најбољи кад је најпотребније, заслужено освојен трофеј"

Телеграф 14.04.2024
Велики подвиг изабраника Живка Гоцића... Капитен ватерполиста Новог Београда Филип Филиповић после победе против Јадрана из Сплита (15:7) и освојене титуле у Јадранској лиги није крио одушевљење, те је навео да екипа показује… »

Вести дана »