Повезане вести

Наша певачица (41) умрла након вишегодишње борбе с раком дојке

Наша певачица (41) умрла након вишегодишње борбе с раком дојке

Телеграф 14.04.2024
Она је пре недељу дана пала у кому. Певачица Харијета Симић, којој је уметничко име Харина, умрла је у болници у Смедереву након тешке борбе с раком дојке. Она је пре недељу дана пала у кому, а на велику жалост преминула је… »
"Имала сам ране по глави и телу, прошла сам кроз пакао": Овако је Харијета Симић (41) говорила борби са опаком болешћу…

"Имала сам ране по глави и телу, прошла сам кроз пакао": Овако је Харијета Симић (41) говорила борби са опаком болешћу…

Блиц 14.04.2024
Певачица Харијета Симић (41), којој је уметничко име било Харина, пореклом је била из Ниша, а на лечењу је била у Смедереву где је и преминула. Наиме, Харијета Симић је преминула синоћ, а за "Блиц" је испричала своју тешку… »
"Муж ми је 7 дана након ампутирања дојке рекао да је нашао другу и да хоће развод" Тешка животна прича наше певачице која је…

"Муж ми је 7 дана након ампутирања дојке рекао да је нашао другу и да хоће развод" Тешка животна прича наше певачице која је…

Блиц 14.04.2024
Певачица Харијета Симић (41), којој је уметничко име било Харина, преминула је јуче након дуге и тешке борбе са карциномом. Харијета је боловала од карцинома дојке, који се проширио на врат, а онда и на плућа, а о својој борби је… »
Преминула певачица Харијета (41) Изгубила битку после тешке болести

Преминула певачица Харијета (41) Изгубила битку после тешке болести

Курир 14.04.2024
Певачица Харијета Симић (41), којој је уметничко име Харина, преминула је јуче. Харина је преминула у Смедереву у болници, а дуго се борила са канцером дојке. Она је пре недељу дана пала у кому, а јуче је преминула. - Након… »

Вести дана »