Повезане вести
Наша певачица (41) умрла након вишегодишње борбе с раком дојке
Телеграф 14.04.2024
Она је пре недељу дана пала у кому. Певачица Харијета Симић, којој је уметничко име Харина, умрла је у болници у Смедереву након тешке борбе с раком дојке. Она је пре недељу дана пала у кому, а на велику жалост преминула је… »
"Имала сам ране по глави и телу, прошла сам кроз пакао": Овако је Харијета Симић (41) говорила борби са опаком болешћу…
Блиц 14.04.2024
Певачица Харијета Симић (41), којој је уметничко име било Харина, пореклом је била из Ниша, а на лечењу је била у Смедереву где је и преминула. Наиме, Харијета Симић је преминула синоћ, а за "Блиц" је испричала своју тешку… »
"Муж ми је 7 дана након ампутирања дојке рекао да је нашао другу и да хоће развод" Тешка животна прича наше певачице која је…
Блиц 14.04.2024
Певачица Харијета Симић (41), којој је уметничко име било Харина, преминула је јуче након дуге и тешке борбе са карциномом. Харијета је боловала од карцинома дојке, који се проширио на врат, а онда и на плућа, а о својој борби је… »
Преминула певачица Харијета (41) Изгубила битку после тешке болести
Курир 14.04.2024
Певачица Харијета Симић (41), којој је уметничко име Харина, преминула је јуче. Харина је преминула у Смедереву у болници, а дуго се борила са канцером дојке. Она је пре недељу дана пала у кому, а јуче је преминула. - Након… »
Вести дана »
Двоструко убиство у Никшићу, у стану пронађена тела жене и мушкарца
Н1 Инфо пре 19 минутајош 17 повезаних
После магловитог и хладног јутра, током дана сунчано, температура до 15 степени
Н1 Инфо пре 1 сатјош 14 повезаних