Povezane vesti
Naša pevačica (41) umrla nakon višegodišnje borbe s rakom dojke
Telegraf 14.04.2024
Ona je pre nedelju dana pala u komu. Pevačica Harijeta Simić, kojoj je umetničko ime Harina, umrla je u bolnici u Smederevu nakon teške borbe s rakom dojke. Ona je pre nedelju dana pala u komu, a na veliku žalost preminula je juče, saopštila je njena… »
"Imala sam rane po glavi i telu, prošla sam kroz pakao": Ovako je Harijeta Simić (41) govorila borbi sa opakom bolešću…
Blic 14.04.2024
Pevačica Harijeta Simić (41), kojoj je umetničko ime bilo Harina, poreklom je bila iz Niša, a na lečenju je bila u Smederevu gde je i preminula. Naime, Harijeta Simić je preminula sinoć, a za "Blic" je ispričala svoju tešku sudbinu i tim putem zamolila… »
"Muž mi je 7 dana nakon amputiranja dojke rekao da je našao drugu i da hoće razvod" Teška životna priča naše pevačice koja je…
Blic 14.04.2024
Pevačica Harijeta Simić (41), kojoj je umetničko ime bilo Harina, preminula je juče nakon duge i teške borbe sa karcinomom. Harijeta je bolovala od karcinoma dojke, koji se proširio na vrat, a onda i na pluća, a o svojoj borbi je otvoreno govorila… »
Preminula pevačica Harijeta (41) Izgubila bitku posle teške bolesti
Kurir 14.04.2024
Pevačica Harijeta Simić (41), kojoj je umetničko ime Harina, preminula je juče. Harina je preminula u Smederevu u bolnici, a dugo se borila sa kancerom dojke. Ona je pre nedelju dana pala u komu, a juče je preminula. - Nakon operacije kada su mi… »
Vesti dana »

Đoković jači od Norija i problema sa leđima: Novak obezbedio plasman u 4. kolo US Opena
Euronews pre 45 minutajoš 31 povezana

Druga pobeda Srbije na Evrobasketu, uprkos povredi Bogdanovića i isključenju Petruševa
BBC News pre 3 satajoš 4 povezane

"Srbija ne prihvata nasilne proteste": Vučić odgovorio "Gardijanu": Za devet meseci, u Srbiji je održano više od 23.000 neodobrenih skupova
Blic pre 30 minutajoš 1 povezana

Uhapšen osumnjičeni za nasilničko ponašanje ispred prostorija SNS-a u Zemunu
Danas pre 5 satijoš 1 povezana