Povezane vesti
Momčilović: Znamo da smo kvalitetna ekipa
IndeksOnline 14.04.2024
Fudbaler Novog Pazara Miljan Momčilović rekao je danas, uoči utakmice sa gostujućim Radničkim iz Niša, da njegova ekipa nije izgubila nadu i veru. “Znamo da smo kvalitetna ekipa. Uveren sam da ćemo pružiti dobru partiju pred našim navijačima i ostvariti… »
Radio sto plus 14.04.2024
“Znamo da smo kvalitetna ekipa. Uveren sam da ćemo pružiti dobru partiju pred našim navijačima i ostvariti željeni rezultat”, rekao je Momčilović. Uoči 30. kola Super lige Srbije, poslednjeg pre podele na plej-of i plej-aut grupu, Pazarci su deveti na… »
Momčilović pred niški Radnički: Znamo da smo kvalitetna ekipa
Sandžak haber 14.04.2024
Fudbaler Novog Pazara Miljan Momčilović rekao je danas, uoči utakmice sa gostujućim Radničkim iz Niša, da njegova ekipa nije izgubila nadu i veru. “Znamo da smo kvalitetna ekipa. Uveren sam da ćemo pružiti dobru partiju pred našim navijačima i ostvariti… »
Sandžak haber 14.04.2024
Vesti dana »

RHMZ: Danas i sutra maksimalna temperatura do 42 stepena, opasnost od požara
Insajder pre 3 minutajoš 21 povezana

Mladi as Partizana zapušio usta ukrajinskom treneru! Kostić uz čuvenu rusku "Kaćušu" poslao brutalnu poruku: Rekao je da smo neprijatelji i izgubio rat!
Kurir pre 3 minutajoš 13 povezanih

Hitna pomoć: Noć u Beogradu protekla relativno mirno, bez udesa i većih incidenata
Telegraf pre 1 satjoš 6 povezanih

Urušio se krov škole: Ima mrtvih, tela su zarobljena ispod ruševina FOTO/VIDEO
B92 pre 28 minutajoš 6 povezanih