Povezane vesti
Momčilović: Znamo da smo kvalitetna ekipa
IndeksOnline 14.04.2024
Fudbaler Novog Pazara Miljan Momčilović rekao je danas, uoči utakmice sa gostujućim Radničkim iz Niša, da njegova ekipa nije izgubila nadu i veru. “Znamo da smo kvalitetna ekipa. Uveren sam da ćemo pružiti dobru partiju pred našim navijačima i… »
Radio sto plus 14.04.2024
“Znamo da smo kvalitetna ekipa. Uveren sam da ćemo pružiti dobru partiju pred našim navijačima i ostvariti željeni rezultat”, rekao je Momčilović. Uoči 30. kola Super lige Srbije, poslednjeg pre podele na plej-of i plej-aut grupu, Pazarci su… »
Momčilović pred niški Radnički: Znamo da smo kvalitetna ekipa
Sandžak haber 14.04.2024
Fudbaler Novog Pazara Miljan Momčilović rekao je danas, uoči utakmice sa gostujućim Radničkim iz Niša, da njegova ekipa nije izgubila nadu i veru. “Znamo da smo kvalitetna ekipa. Uveren sam da ćemo pružiti dobru partiju pred našim navijačima i… »
Sandžak haber 14.04.2024
Vesti dana »

Protest studenata u blokadi u Šapcu: Počeo glavni program, traje do posle ponoći
Danas pre 37 minutajoš 14 povezanih

Ovaj dokument je dokaz da je Vučić ubrzavao radove na rekonstrukciji pruge i Železničke stanice u Novom Sadu FOTO
Nova pre 2 satajoš 11 povezanih

Evo koliko će zaraditi pobednik meča PSŽ - Inter: Reč je o rekordnoj svoti novca!
Telegraf pre 2 minutajoš 36 povezanih

Poznati detalji protesta u 32 grada u Srbiji: U Beogradu će biti blokirana dva mosta
Danas pre 4 satijoš 20 povezanih