Povezane vesti
Majka hrabrost: Davali su mi šest meseci života, ali se ja još uvek borim Kristina je mlada majka petoro dece, vodi najtežu…
Dnevnik 14.04.2024
MLADENOVAC: Iako ima samo 31 godinu majka petoro dece, Kristina Jocić iz Kovačevca kod Mladenovca bije najtežu bitku, onu za život i to sa najvećim strahom jer želi biti zdrava za svoju decu, gleadati ih kako rastu. Međutim, njeno zdravstvemo… »
"Davali su mi 6 meseci, ali se ja još borim": Kristina je mlada majka petoro dece, vodi najtežu bitku za život
Telegraf 14.04.2024
Najstariji sin mi ima sedam godina, pa ćerkica od šest godina sin od pet, ćerkica od 3 godine i najmlađi sin sad je napunio godinu dana. Meni su davali šest meseci života, ali uspela sam da izguram godinu, borim se i dalje zbog moje dece, kaže… »
Vesti dana »
Uživo "juče se dogodio pokušaj velikog i žestokog hibridnog napada na našu zemlju!" Vučić: Imamo saznanja ko je počinilac (video)
Blic pre 15 minutajoš 51 povezana
Danas u Srbiji oblačno, na planinama manji porast snežnog pokrivača
Novi magazin pre 2 satajoš 19 povezanih
Adetokumbo tripl-dablom uništio Vašington: As Milvokija upisao i rekord sa Lilardom
Euronews pre 3 satajoš 16 povezanih
Vučić: Dogodio se pokušaj velikog hibridnog napada na Srbiju, imamo saznanja ko bi mogao da bude počinilac
NIN pre 40 minutajoš 11 povezanih
Dve osobe poginule, 15 ranjeno u ruskim napadima na Hersonsku oblast na jugu Ukrajine
RTV pre 3 satajoš 12 povezanih