Povezane vesti
Majka hrabrost: Davali su mi šest meseci života, ali se ja još uvek borim Kristina je mlada majka petoro dece, vodi najtežu…
Dnevnik 14.04.2024
MLADENOVAC: Iako ima samo 31 godinu majka petoro dece, Kristina Jocić iz Kovačevca kod Mladenovca bije najtežu bitku, onu za život i to sa najvećim strahom jer želi biti zdrava za svoju decu, gleadati ih kako rastu. Međutim, njeno zdravstvemo stanje je… »
"Davali su mi 6 meseci, ali se ja još borim": Kristina je mlada majka petoro dece, vodi najtežu bitku za život
Telegraf 14.04.2024
Najstariji sin mi ima sedam godina, pa ćerkica od šest godina sin od pet, ćerkica od 3 godine i najmlađi sin sad je napunio godinu dana. Meni su davali šest meseci života, ali uspela sam da izguram godinu, borim se i dalje zbog moje dece, kaže hrabra… »
Vesti dana »
Kiša, sneg i temperatura do 7 stepeni: RHMZ objavio gde će i do kada biti padavine
Danas pre 10 minutajoš 29 povezanih
Strašni snimci iz Hongkonga: Raste broj stradalih u požaru - poginulo 44, povređeno 65 osoba
Euronews pre 29 minutajoš 15 povezanih
Poznato odakle je terorista koji je pucao na gardiste, Tramp stopirao sve zahteve za imigraciju iz ove zemlje!
Telegraf pre 2 satajoš 11 povezanih