Povezane vesti
"To mi je bio najteži dan u zatvoru": Zvezdan Slavnić otkrio nepoznate detalje svog života, pa progovorio o Kseniji Pajčin
Blic 14.04.2024
Zvezdan Slavnić proslavio se učešćem u rijaliti programu "Zadruga" gde je ostao najzapađženiji po turbulentnoj vezu sa Anđelom Đuričić. Zvezdan je sada otkrio nepoznate detalje svog života i progovorio o vremenu provedenom u zatvoru. - Rano sam… »
Kad je ksenija pajčin ubijena bio sam u zatvoru, gledao sam njenu emisiju i osetio da me doziva! Jeziva ispovest Zvezdana…
Kurir 14.04.2024
Zvezdan Slavnić proslavio se učešćem u rijaliti programu " Zadruga" gde je ostao najzapaženiji po turbulentnoj vezu sa Anđelom Đuričić. Zvezdan je sada otkrio nepoznate detalje svog života i progovorio o vremenu provedenom u zatvoru. - Rano sam… »
Zvezdana je vest o Ksenijinom ubistvu zatekla u zatvoru: "Osetio sam da me doziva, bio mi je najteži dan"
Telegraf 14.04.2024
"Rano sam otišao u zatvor, ili koledž kako je volim da kažem", rekao je Slavnić. Bivši rijliti učesnik Zvezdan Slavnić nakon što je pre godinu dana pobegao iz Zadruge, potpuno se povuka iz javnosti, a sada je ponovo "otvorio" svoju dušu i… »
Vesti dana »
Mateo Salvini: Netanijahu dobrodošao u Italiji,nepoštovanje je označiti ga ratnim zločincem
Politika pre 37 minutajoš 53 povezane
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 55 minutajoš 44 povezane
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih
Peskov: Rusija pokazala sposobnost da odgovori na zapadne akcije
Politika pre 49 minutajoš 37 povezanih
U Srbiji sutra ujutru oblačno uz provejavanje snega, kasnije tokom dana sunčano
Novi magazin pre 1 satjoš 36 povezanih