Повезане вести
Реља Поповић први пут о оцу Срђану: Умро је када сам имао годину и по, а последњу ноћ живота провео је са навијачима
Стори 14.04.2024
Дуго година у медијима па и у јавности спекулисало се на тему ко је отац Реље Поповића. С обзиром на чијеницу да му је мајка била Зоја Беголи, једна од наших најпознатијих и најлепших балерина, веровало се да је отац репера нико… »
„Писало се да покушавам да сакријем своје албанско порекло“: Мајка Реље Поповића је била наша чувена уметница, а без оца је…
Нова 14.04.2024
Репер Реља Поповић не воли много да говори о свом приватном животу, али је неке детаље ипак открио својевремено. Познато је да је Рељина мајка била балерина Зоја Беголи, икона Народног позоришта у Београду, док се о његовом… »
Реља Поповић је само једном у животу јавно говорио о оцу и причама да је Албанац: "Ово је истина о њему"
Телеграф 14.04.2024
Познати музичар истиче да приче да му је порекло албанско нису тачне, а да јесу - то не би крио јер поштује све народе. Реља Поповић (34) један је од најуспешнијих домаћих музичара, али је о свом приватном животу годинама је… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 4 сатијош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана