Povezane vesti
Predlozi iz „Utiska“: „La grande bellezza (Velika lepota)“, „Velika drama“
Nova 15.04.2024
U svojoj autorskoj emisiji "Utisak nedelje", koju možete pratiti nedeljom uveče na televiziji Nova, Olja Bećković je za vas sumirala događaje koji su obeležili sedmicu za nama. Protić je u sinoćnjem „Utisku“ naveo kako se opozicija „upecala“ u igru… »
Istoričari o tome što je ambasador SAD bio na pregovorima o izborima: Poražavajuće, ali očekivano
Radio 021 15.04.2024
Istoričar Milan St. Protić ocenio je da se opozicija "suviše zapetljala" u proceduralna pitanja oko izbora i da je prestala da govori šta će da uradi ako pobedi u Beogradu. Protić je naveo kako se opozicija upecala u igru vlasti o izbornim uslovima, te… »
St. Protić u „Utisku“: Opozicija se suviše zapetljala u proceduralnim pitanjima, da je prestala da govori šta će da uradi ako…
Danas 14.04.2024
Istoričar Milan St. Protić ocenio je večeras da se opozicija „suviše zapetljala“ u proceduralna pitanja oko izbora da je prestala da govori šta će da uradi ako pobedi u Beogradu. Protić je naveo kako se opozicija „upecala“ u igru vlasti o izbornim… »
Vesti dana »

Ministarstvo poljoprivrede: Menja se Zakon o organskoj proizvodnji
Nova ekonomija pre 2 satajoš 15 povezanih

Usvajaju se odluke na Skupštini grada - mala rasprava, pa sve po starom
Radio 021 pre 36 minutajoš 59 povezanih

Raketa pala ispred rezidencije srpskog ambasadora u Tel Avivu, evakuaciju čeka 80 naših građana
Novi magazin pre 2 satajoš 31 povezana

"Uzbuđen sam što ću moći da predstavim Ekspo 2027 celom svetu" Bolt: Za mene je stvarno velika čast što sam ovde prvi put
Kurir pre 1 satjoš 66 povezanih