Povezane vesti
Francuski pas izgubljen u Grčkoj pronađen u azilu u Loznici
RTS 15.04.2024
Francuz iz okolone Liona došao je u Loznicu kako bi preuzeo psa kojeg je izgubio pre godinu dana na granici Grčke sa Turskom. Kako je pas stigao u Srbiju ostaće tajna, a priča o čoveku i njegovoj potrazi za najboljim prijateljem ganula je mnoge. Početkom… »
Priča koja je ganula mnoge: Pas iz Francuske, izgubljen u Grčkoj, pronađen u azilu u Loznici
N1 Info 15.04.2024
Francuz iz okoline Liona došao je u Loznicu kako bi preuzeo psa kojeg je izgubio pre godinu dana na granici Grčke sa Turskom. Kako je pas stigao u Srbiju ostaće tajna, a priča o čoveku i njegovoj potrazi za najboljim prijateljem ganula je mnoge. Početkom… »
Francuski pas se izgubio u Grčkoj, pronađen u Loznici: "Brzo mi je prišla i poljubila me, tražio bih je dok sam živ"!
Kurir 15.04.2024
Francuz iz okolone Liona došao je u Loznicu kako bi preuzeo psa kojeg je izgubio pre godinu dana na granici Grčke sa Turskom. Kako je pas stigao u Srbiju ostaće tajna, a priča o čoveku i njegovoj potrazi za najboljim prijateljem ganula je mnoge. Početkom… »
Remi pre godinu dana izgubio psa u Grčkoj, a on se pojavio usred Loznice: O dirljivom susretu priča ceo Balkan
Telegraf 15.04.2024
Raiku su slučajno pronašli članovi lozničkih udruženja za brigu o psima. Francuz iz okolone Liona došao je u Loznicu kako bi preuzeo psa kojeg je izgubio pre godinu dana na granici Grčke sa Turskom. Kako je pas stigao u Srbiju ostaće tajna, a priča o… »
Jedan poziv je promenio sve: Francuski pas izgubljen na granici Grčke i Turske pronađen u Loznici (foto, video)
Blic 15.04.2024
Francuz iz okoline Liona došao je u Loznicu kako bi preuzeo psa kojeg je izgubio pre godinu dana na granici Grčke sa Turskom. Kako je pas stigao u Srbiju ostaće tajna, a priča o čoveku i njegovoj potrazi za najboljim prijateljem ganula je mnoge. Početkom… »
Vesti dana »

Tramp: Želeo bih da vidim prekid vatre u Ukrajini, moguć dobar dogovor sa Putinom
Beta pre 1 satjoš 106 povezanih

Sahranjeni novinari Al Džazire koje su ubile izraelske snage u Gazi
BBC News pre 3 satajoš 37 povezanih

Veteran Goran Mijailović pušten na slobodu: “Policajac mi je stao nogom na glavu”
Serbian News Media pre 6 satijoš 20 povezanih

Veliki šumski požari u Crnoj Gori i međunarodna pomoć u gašenju
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 93 povezane

Oglasila se Narodna banka Srbije Tiče se kursa evra, menja se jedna stvar
Alo pre 5 satijoš 28 povezanih