Povezane vesti
Prvi slepi britanski ambasador je žena: To što ne vidim mi pomaže da lakše uspostavljam odnos sa ljudima
Južne vesti 15.04.2024
BBC Viktorija Harison i njen pas vodič Oto idu u Sloveniju u avgustu Pre preuzimanja dužnosti u Sloveniji u avgustu, prvi potpuno slep britanski diplomata najvišeg ranga u inostranstvu, i to žena, kaže za BBC da njen invaliditet može da pomogne u… »
Moskva ju je odbila jer „nemaju slepe ljude u organizaciji“: Ko je Viktorija Harison, novoimenovana britanska ambasadorka u…
Danas 15.04.2024
Viktorija Harison imenovana je za ambasadorku Velike Britanije u Sloveniji, a nasledila je Tifani Sadler koja će preći na drugo imenovanje u diplomatskoj službi, objavljeno je pre neki dan na sajtu britanske vlade. Harison će preuzeti dužnost tokom… »
Prvi slepi britanski ambasador je žena: To što ne vidim mi pomaže da lakše uspostavljam odnos sa ljudima
BBC News 15.04.2024
Prva slepa ambasadorka Velike Britanije Viktorija Harison kaže da joj invaliditet može pomoći u izgradnji odnosa. Pre preuzimanja dužnosti u Sloveniji u avgustu, prvi potpuno slep britanski diplomata najvišeg ranga u inostranstvu, i to žena, kaže za BBC… »
Danas 15.04.2024
Pre preuzimanja dužnosti u Sloveniji u avgustu, prvi potpuno slep britanski diplomata najvišeg ranga u inostranstvu, i to žena, kaže za BBC da njen invaliditet može da pomogne u izgradnji odnosa sa uticajnim ljudima širom sveta. Viktorija Harison ima rok… »
Prvi slepi britanski ambasador je dama: To što ne vidim mi pomaže da lakše uspostavljam odnos sa ljudima
Radio 021 15.04.2024
Prva slepa ambasadorka Velike Britanije Viktorija Harison kaže da joj invaliditet može pomoći u izgradnji odnosa. BBC Viktorija Harison i njen pas vodič Oto idu u Sloveniju u avgustu Pre preuzimanja dužnosti u Sloveniji u avgustu, prvi potpuno slep… »
Prvi slepi britanski ambasador je dama: To što ne vidim mi pomaže da lakše uspostavljam odnos sa ljudima
Danas 15.04.2024
Pre preuzimanja dužnosti u Sloveniji u avgustu, prvi potpuno slep britanski diplomata najvišeg ranga i to dama, kaže za BBC da njen invaliditet može da pomogne u izgradnji odnosa sa uticajnim ljudima širom sveta. Viktorija Harison ima rok do leta da… »
Vesti dana »

Zelenski razgovarao sa Trampom nakon posete američkog izaslanika Moskvi
Beta pre 14 minutajoš 74 povezane

Poljski navijači posvetili transparent Kosovu: Potez kojim su navijači Leha oduševili Srbiju FOTO
Nova pre 24 minutajoš 45 povezanih

Poslušaću samo volju naroda! Predsednik Republike Srpske nakon što mu je CIK BiH oduzeo mandat
Alo pre 1 satjoš 179 povezanih