Повезане вести

Први слепи британски амбасадор је жена: То што не видим ми помаже да лакше успостављам однос са људима

Први слепи британски амбасадор је жена: То што не видим ми помаже да лакше успостављам однос са људима

Јужне вести 15.04.2024
ББЦ Викторија Харисон и њен пас водич Ото иду у Словенију у августу Пре преузимања дужности у Словенији у августу, први потпуно слеп британски дипломата највишег ранга у иностранству, и то жена, каже за ББЦ да њен инвалидитет… »
Москва ју је одбила јер „немају слепе људе у организацији“: Ко је Викторија Харисон, новоименована британска амбасадорка у…

Москва ју је одбила јер „немају слепе људе у организацији“: Ко је Викторија Харисон, новоименована британска амбасадорка у…

Данас 15.04.2024
Викторија Харисон именована је за амбасадорку Велике Британије у Словенији, а наследила је Тифани Садлер која ц́е прец́и на друго именовање у дипломатској служби, објављено је пре неки дан на сајту британске владе. Харисон ц́е… »
Први слепи британски амбасадор је дама: То што не видим ми помаже да лакше успостављам однос са људима

Први слепи британски амбасадор је дама: То што не видим ми помаже да лакше успостављам однос са људима

Данас 15.04.2024
Пре преузимања дужности у Словенији у августу, први потпуно слеп британски дипломата највишег ранга и то дама, каже за ББЦ да њен инвалидитет може да помогне у изградњи односа са утицајним људима широм света. Викторија… »

Вести дана »