Povezane vesti
„Ne lažem, majke mi“: Jovana Jeremić otkrila s koliko je godina prvi put stupila u intimne odnose, a onda nije imala zadrške…
Nova 15.04.2024
Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima lanac svojih pekara, a svojim izjavama i ponašanjem ne prestaje da intrigira javnost, a to je uspela još jednom kada je odgovarala na… »
"Kada si izgubila nevinost?" Zanemeli zbog Jovaninog odgovora, evo i koliko često vodi ljubav s biznismenom
Mondo 15.04.2024
Jovana Jeremić jednom prilikom otkrila je kada je izgubila nevinost, ali i koliko puta na dan vodi ljubav s izabranikom Draganom. Jovana Jeremić jednom prilikom otkrila je kada je izgubila nevinost, ali i koliko puta na dan vodi ljubav s izabranikom… »
"Ne lažem, majke mi": Jovana Jeremić otkrila kada je izgubila nevinost, gosti ostali šokirani u emisiji: "Nemam čega da se…
Blic 15.04.2024
Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima lanac svojih pekara, a svojim izjavama i ponašanjem ne prestaje da intrigira javnost, a to je uspela još jednom kada je odgovarala na… »
"Ne lažem, majke mi" Jovana Jeremić otkrila kada je Izgubila nevinost, a evo koliko puta na dan ima odnose sa biznismenom! Šok!…
Kurir 15.04.2024
Vesti dana »

Uživo razorni udar pogodio punkt plaćenika iz zemalja NATO u Odesi gore i nebo i zemlja, uništeno veliko skladište sa oružjem (foto/video)
Alo pre 1 satjoš 40 povezanih

Novi toplotni talas u Srbiji sa vrhuncem 16. avgusta i temperaturama do 40 stepeni
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih

Haos zbog netanjahuovog plana za okupaciju Gaze: "Svi će završiti u mašini za mlevenje mesa!" Porodice talaca pobesnele: "Želi ih mrtve"
Kurir pre 1 satjoš 41 povezana

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 59 minutajoš 22 povezane