Povezane vesti
„Ne lažem, majke mi“: Jovana Jeremić otkrila s koliko je godina prvi put stupila u intimne odnose, a onda nije imala…
Nova 15.04.2024
Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima lanac svojih pekara, a svojim izjavama i ponašanjem ne prestaje da intrigira javnost, a to je uspela još jednom kada je… »
"Kada si izgubila nevinost?" Zanemeli zbog Jovaninog odgovora, evo i koliko često vodi ljubav s biznismenom
Mondo 15.04.2024
Jovana Jeremić jednom prilikom otkrila je kada je izgubila nevinost, ali i koliko puta na dan vodi ljubav s izabranikom Draganom. Jovana Jeremić jednom prilikom otkrila je kada je izgubila nevinost, ali i koliko puta na dan vodi ljubav s izabranikom… »
"Ne lažem, majke mi": Jovana Jeremić otkrila kada je izgubila nevinost, gosti ostali šokirani u emisiji: "Nemam čega da se…
Blic 15.04.2024
Voditeljka Jovana Jeremić već duže vreme uživa u vezi sa 14 godina starijim biznismenom Draganom Stankovićem, koji ima lanac svojih pekara, a svojim izjavama i ponašanjem ne prestaje da intrigira javnost, a to je uspela još jednom kada je… »
"Ne lažem, majke mi" Jovana Jeremić otkrila kada je Izgubila nevinost, a evo koliko puta na dan ima odnose sa biznismenom…
Kurir 15.04.2024
Vesti dana »

Večeras će biti blokirani Brankov most i Gazela: Ovo je satnica protesta studenata u blokadi, najavljena okupljanja u 30 gradova
Blic pre 41 minutajoš 26 povezanih

VIDEO: Proslava titule PSG-a se prevorila u haos - mladić ubijen, uhapšeno 300 ljudi, Pariz goreo
Radio 021 pre 16 minutajoš 15 povezanih

Da li će Železnička stanica u Novom Sadu biti srušena ili rekonstruisana?
Danas pre 46 minutajoš 15 povezanih

"Ovo je teroristički: Napad!" Moskva se oglasila o haosu u Brjansku i Kursku: Rusija sumnja da je ovo dovelo do katastrofe
Blic pre 46 minutajoš 34 povezane