Povezane vesti
Žena greškom pritisla pogrešno dugme i postala milionerka
B92 15.04.2024
Žena iz američke savezne države Virdžinije bogatija je za milion dolara zahvaljujući tome što je pritisla pogrešno dugme kada je kupovala srećku. "Bila je to moja najbolja greška u životu", rekla je Mirijam Long zvaničnicima Lutrija Virdžinije. Long… »
Kupila pogrešni loto tiket i osvojila milion dolara
Radio 021 15.04.2024
Žena iz američke savezne države Virdžinije bogatija je za milion dolara zahvaljujući tome što je pritisnula pogrešno dugme kada je kupovala srećku. "Bila je to moja najbolja greška u životu", rekla je Mirijam Long zvaničnicima Lutrije Virdžinije. Long… »
"Najbolja greška u životu": Žena kupila pogrešan loz, pa dobila milion dolara na lutriji
Euronews 15.04.2024
Žena iz američke savezne države Virdžinije bogatija je za milion dolara zahvaljujući tome što je pritisla pogrešno dugme kada je kupovala srećku. "Bila je to moja najbolja greška u životu", rekla je Mirijam Long zvaničnicima Lutrija Virdžinije. Long… »
Umesto baksuza - sreća Žena greškom kupila loz za Paurebol umesto za Mega milions i dobila milion dolara
Dnevnik 15.04.2024
VAŠINGTON: Žena iz američke savezne države Virdžinija bogatija je za milion dolara, zahvaljujući tome što je pritisla pogrešno dugme kada je kupovala srećku. "Bila je to moja najbolja greška u životu", rekla je Mirijam Long zvaničnicima Lutrija… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 4 satijoš 9 povezanih

Kazna do 5.000 evra, oduzimanje dozvole na 2 meseca, ali i zatvor! Novi zakon o saobraćaju danas stupa na snagu u Bugarskoj i stroži je od svih prethodnih
Blic pre 19 minutajoš 1 povezana

Raste broj poginulih u Kijevu: Pogođene škole, bolnice i zgrade: Najmlađa žrtva dete od 6 godina
Blic pre 4 satijoš 5 povezanih

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 3 povezane

Olivera Kovačević o smenjivanju s mesta urednice Pesme za Evroviziju: Nisam želela da cenzurišem bilo koga na festivalu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana