Povezane vesti
Žena greškom pritisla pogrešno dugme i postala milionerka
B92 15.04.2024
Žena iz američke savezne države Virdžinije bogatija je za milion dolara zahvaljujući tome što je pritisla pogrešno dugme kada je kupovala srećku. "Bila je to moja najbolja greška u životu", rekla je Mirijam Long zvaničnicima Lutrija… »
Kupila pogrešni loto tiket i osvojila milion dolara
Radio 021 15.04.2024
Žena iz američke savezne države Virdžinije bogatija je za milion dolara zahvaljujući tome što je pritisnula pogrešno dugme kada je kupovala srećku. "Bila je to moja najbolja greška u životu", rekla je Mirijam Long zvaničnicima Lutrije… »
"Najbolja greška u životu": Žena kupila pogrešan loz, pa dobila milion dolara na lutriji
Euronews 15.04.2024
Žena iz američke savezne države Virdžinije bogatija je za milion dolara zahvaljujući tome što je pritisla pogrešno dugme kada je kupovala srećku. "Bila je to moja najbolja greška u životu", rekla je Mirijam Long zvaničnicima Lutrija… »
Umesto baksuza - sreća Žena greškom kupila loz za Paurebol umesto za Mega milions i dobila milion dolara
Dnevnik 15.04.2024
VAŠINGTON: Žena iz američke savezne države Virdžinija bogatija je za milion dolara, zahvaljujući tome što je pritisla pogrešno dugme kada je kupovala srećku. "Bila je to moja najbolja greška u životu", rekla je Mirijam Long zvaničnicima… »
Vesti dana »

Elektrodistribucija zbog zabune odlaže samoočitavanje brojila
Južne vesti pre 21 minutajoš 43 povezane

Krušik: U akcidentu jedan radnik zadobio posekotine, četvoro sa simptomima zujanja u ušima
Beta pre 36 minutajoš 44 povezane

Rektor Beogradskog univerziteta objasnio za šta je tražena dozvola za onlajn nastavu
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih