Povezane vesti
Pevač Darko Lazić čist kao bebina guza: Probao sam samo kokain, vratio pare zelenašima
Dnevnik 15.04.2024
Folk pevač Darko Lazić je nedavno progovorio o porocima, o tome da je probao nedozvoljene supstance, ali i otvoreno o odnosu sa bivšim partnerkama. Pevač je otkrio šta je konzumirao od narkotika. - Probao sam samo kokain - tvrdi Darko i nastavlja: - To… »
"Konzumirao sam nedozvoljene supstance": Šok intervju Darka Lazića o porocima i bivšim ženama: "Voleo bih da Marina nađe svoju…
Blic 14.04.2024
Folker Darko Lazić progovorio je o svojim porocima, kao i odnosu sa bivšim partnerkama sa kojima ima decu. Darko Lazić priznao je da je konzumirao nedozvoljene supstance. - Probao sam samo kokain - rekao je Darko i nastavio: - To su te neke godine… »
Vesti dana »

Tramp upravo potvrdio Evo kad će se i gde sastati sa Putinom (foto/VIDEO)
Alo pre 1 satjoš 2 povezane

Putin hoće ovo da bi prekinuo rat: Od Trampa traži samo jedno, predstavio ceo plan: "On mu zapravo poručuje..."
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Poginula 21 osoba, među njima i devojčica (10): Školski autobus prešao u suprotnu traku, pa sleteo u jarak: Užas u Keniji (foto)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Vozači sa probnom dozvolom ne mogu da voze svaki automobil: Ovo je spisak dozvoljenih, a ko krši pravilo, kazne idu do 80.000 dinara
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Jedan mladić oslobođen, drugi zadržan u pritvoru nakon incidenta na festivalu u Severnoj Mitrovici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana