Повезане вести

"Џенан хоће да ме избаци из куће, љубавници је купио стан у Београду" Ексклузивна исповест Самире Лончаревић

"Џенан хоће да ме избаци из куће, љубавници је купио стан у Београду" Ексклузивна исповест Самире Лончаревић

Телеграф 15.04.2024
- Када дође у Пријепоље борави у истој кући у којој сам и ја, али не комуницирамо. Наш однос је нарушен. Наши адвокати се чују, ми не разговарамо од лета прошле године - истиче Самира. Џенан Лончаревић поднео је у фебруару… »
Умро му брат којем је посветио песму: Џенан у центру скандала због бивше жене, а пре 15 година доживео трагедију

Умро му брат којем је посветио песму: Џенан у центру скандала због бивше жене, а пре 15 година доживео трагедију

Мондо 15.04.2024
Џенан Лончаревић у центру пажње домаћих медија због, и даље законите супруге Самире. Џенан Лончаревић у центру пажње домаћих медија због, и даље законите супруге Самире Певач Џенан Лончаревић, који се разводи након 25… »
(Видео): Овде Џенан Лончаревић живи са љубавницом Пре 15 година је напустио жену, а у овој згради је ухваћен са другом

(Видео): Овде Џенан Лончаревић живи са љубавницом Пре 15 година је напустио жену, а у овој згради је ухваћен са другом

Блиц 15.04.2024
Певач Џенан Лончаревић одлучио је да стави тачку на 25 година дуг брак. Иако је процес развода тек сада на помолу, како се наводи, Џенан већ 15 година живи са другом женом. У овој згради је годинама са другом женом, а једном… »
Сви се питају - ко је следећи? Пола естраде се развело иако су важили за складне парове, а година је тек почела

Сви се питају - ко је следећи? Пола естраде се развело иако су важили за складне парове, а година је тек почела

Мондо 15.04.2024
Од почетка 2024. године три позната пара шокирала су јавност објавама да се разводе. Многи су сматрали да ће њихова љубав трајати заувек. Од почетка 2024. године три позната пара шокирала су јавност објавама да се разводе… »
"Нисам могла да поверујем да 15 година има љубавницу": Жена Џенана Лончаревића никад искреније о певачу: "Долазио је кући…

"Нисам могла да поверујем да 15 година има љубавницу": Жена Џенана Лончаревића никад искреније о певачу: "Долазио је кући…

Блиц 15.04.2024
Певач Џенан Лончаревић разводи се од супруге Самире након дугогодишњег брака, а како се наводи, последњих 15 година живи са љубавницом. Самира се сада огласила, те открила да ће рочиште поводом Џенановог и њеног развода тек… »
Мистериозан живот џенана лончаревића: Комшије у Београду шокирани двоструким животом певача, а ево с ким га виђају у крају…

Мистериозан живот џенана лончаревића: Комшије у Београду шокирани двоструким животом певача, а ево с ким га виђају у крају…

Курир 15.04.2024
Певач Џенан Лончаревић разводи се после 25 година брака од Самире, с којом има двоје деце. Певач, како медији преносе, већ 15 година живи са другом женом у Београду, а њихове комшије на наше питање да ли виђају комшију који је… »
Џенан Лончаревић се разводи, а овако је о приватном животу причао пре само шест месеци

Џенан Лончаревић се разводи, а овако је о приватном животу причао пре само шест месеци

Нова 15.04.2024
Певач Џенан Лончаревић разводи се од супруге Самире са којом има двоје деце, након 25 година брака. Наиме, Џенан и Самира нису се јавно експонирали, па је она за многе годинама била права мистерија. Џенан је приватан живот… »
"Хоће да ме избаци из куће" Исповест Џенанове супруге у јеку развода: Љубавници је купио стан у Београду

"Хоће да ме избаци из куће" Исповест Џенанове супруге у јеку развода: Љубавници је купио стан у Београду

Мондо 15.04.2024
Након 25 година брака Џенан Лончаревић одлучио је да стави тачну на љубав са супругом Самиром. Након 25 година брака Џенан Лончаревић одлучио је да стави тачну на љубав са супругом Самиром. Певач Џенан Лончаревић поднео је у… »
Телеграф испред зграде у којој Џенан живи са љубавницом, комшије шокиране: "Како мислите то му није жена?!"

Телеграф испред зграде у којој Џенан живи са љубавницом, комшије шокиране: "Како мислите то му није жена?!"

Телеграф 15.04.2024
Комшилук певача у чуду је због информације да жена са којом Џенан живи - није његова законита жена, него љубавница. То што ниједном за трајање своје каријере, што је око 18 година, није јавно показао жену Самиру са којом се… »

Вести дана »