Povezane vesti
Ministar Momirović: Borićemo se da zaštitimo naše interese, borićemo se da povežemo tržišta u regionu
Telegraf 15.04.2024
Borićemo se da zaštitimo naše interese,borićemo se da povežemo tržišta u regionu. Ministar unutrašnje i spoljne trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas u Novom Sadu na konferenciji "Jedan region - jedno tržište" da ćemo se boriti da povežemo tržišta… »
Momirović na konferenciji "Jedan region - jedno tržište": Srbija je mnogo investirala da približi narode na Balkanu
Euronews 15.04.2024
Ministar spoljne i unutrašnje trgovine Tomislav Momirović izjavio je u Novom Sadu na konferenciji "Jedan region - jedno tržište" da ćemo se boriti da povežemo tržišta u regionu, ali i da zaštitimo naše interese. "Mi umesto da pričamo o tome kako Srbija i… »
Borićemo se da zaštitimo naše interese,borićemo se da povežemo tržišta u regionu
IndeksOnline 15.04.2024
NOVI SAD – Ministar spoljne i unutrašnje trgovine Tomislav Momirović izjavio je danas u Novom Sadu na konferenciji “Jedan region – jedno tržište” da ćemo se boriti da povežemo tržišta u regionu, ali i da zaštitimo naše interese. Mi umesto da pričamo o… »
Momirović: "Borićemo se da zaštitimo naše interese, borićemo se da povežemo tržišta u regionu"
Blic 15.04.2024
Mi umesto da pričamo o tome kako Srbija i BiH treba da grade moćan ekonomski savez sa 3 milijarde evra trgovinske razmene, prinuđeni smo da se bavimo temama iz prošlosti, ali nećemo dozvoliti i suprostavićemo se ponižavanju našeg naroda i države. Izazovi… »
Momirović: Srbija i BiH imaju trgovinsku razmenu od tri milijarde evra, a mi se bavimo temama iz prošlosti
Danas 15.04.2024
„Mi umesto da pričamo o tome kako Srbija i BiH treba da grade moćan ekonomski savez sa tri milijarde evra trgovinske razmene, prinuđeni smo da se bavimo temama iz prošlosti, ali nećemo dozvoliti i suprostavićemo se ponižavanju našeg naroda i države“… »
Vesti dana »
Hapšenje na Hvaru: Grupa od 14 planirala napad na sezonske radnike iz Srbije
Beta pre 59 minutajoš 21 povezana
"Gasite ovo, katastrofa": Kejti Peri urnisali na mrežama zbog nastupa na Mundijalu, evo šta im je zasmetalo
Kurir pre 39 minutajoš 41 povezana
Dubai osvojio prvu titulu ABA lige, Partizan završio sezonu bez trofeja i uz promene u timu
Naslovi.ai pre 59 minutajoš 28 povezanih
RHMZ upozorio na formiranje snažnog grmljavinskog sistema: Na udaru Beograd i veći deo Srbije
Mondo pre 2 satajoš 18 povezanih