Повезане вести
Министар Момировић: Борићемо се да заштитимо наше интересе, борићемо се да повежемо тржишта у региону
Телеграф 15.04.2024
Борићемо се да заштитимо наше интересе,борићемо се да повежемо тржишта у региону. Министар унутрашње и спољне трговине Томислав Момировић изјавио је данас у Новом Саду на конференцији "Један регион - једно тржиште" да ћемо се… »
Момировић на конференцији "Један регион - једно тржиште": Србија је много инвестирала да приближи народе на Балкану
Еуроневс 15.04.2024
Министар спољне и унутрашње трговине Томислав Момировић изјавио је у Новом Саду на конференцији "Један регион - једно тржиште" да ћемо се борити да повежемо тржишта у региону, али и да заштитимо наше интересе. "Ми уместо да… »
Борићемо се да заштитимо наше интересе,борићемо се да повежемо тржишта у региону
ИндексОнлине 15.04.2024
НОВИ САД – Министар спољне и унутрашње трговине Томислав Момировић изјавио је данас у Новом Саду на конференцији “Један регион – једно тржиште” да ћемо се борити да повежемо тржишта у региону, али и да заштитимо наше интересе… »
Момировић: "Борићемо се да заштитимо наше интересе, борићемо се да повежемо тржишта у региону"
Блиц 15.04.2024
Ми уместо да причамо о томе како Србија и БиХ треба да граде моћан економски савез са 3 милијарде евра трговинске размене, принуђени смо да се бавимо темама из прошлости, али нећемо дозволити и супроставићемо се понижавању нашег… »
Момировић: Србија и БиХ имају трговинску размену од три милијарде евра, а ми се бавимо темама из прошлости
Данас 15.04.2024
„Ми уместо да причамо о томе како Србија и БиХ треба да граде моћан економски савез са три милијарде евра трговинске размене, принуђени смо да се бавимо темама из прошлости, али нећемо дозволити и супроставићемо се понижавању… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 15 минутајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 8 сатијош 1 повезана