Povezane vesti
"Nisam mogla da poverujem da 15 godina ima ljubavnicu" Dženanova supruga otvorila dušu: Živeli smo kao muž i žena do prošlog…
Kurir 15.04.2024
Vest da se pevač Dženan Lončarević razvodi mnoge u Beogradu nije iznenadila jer se pričalo da on već 15 godina živi s drugom ženom u srpskoj prestonici, a njegova supruga Samira sada je šokirala izjavom da ona u to nije verovala jer su najnormalnije… »
"Privatne stvari su me uzdrmale, nije me sramota da plačem, ali ne odustajem lako" Dženan Lončarević je u jeku skandala zbog…
Blic 15.04.2024
Pevač Dženan Lončarević se razvodi nakon 25 godina braka od Samire Lončarević, a otkako se saznalo za krah njihovog braka, njegova supruga iznosi šokantne detalje u javnost. Naime, Samira Lončarević je izjavila da Dženan Lončarević hoće da je izbaci iz… »
"Ne zovi me, nisam više tvoj. Promašaj sa tobom je život moj": Toni Bijelić objavio pesmu u jeku razvoda od Dragane, svi misle…
Blic 15.04.2024
Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode se nakon 24 godine braka, a ova vest je šokirala čitavu javnost. Dragana se povodom razvoda oglašavala, dok Toni na ovu temu još uvek nije pričao. Toni trenutno uživa u Sarajevu, a društvo mu pravi pevač Jašar… »
(Foto) "Idi, sve je gotovo": Toni Bijelić nakon razvoda od Dragane Mirković uživa za sve pare - Otišao u Sarajevo, a evo ko mu…
Blic 15.04.2024
Toni Bijelić našao se u centru skandala kada se saznalo da se razvodi od pevačice Dragane Mirković nakon više od dve decenije braka. Mnogi od tada pokušavaju da mu uđu u trag, a Bijelić se samo povremeno oglasi putem svojih društvenih mreža, te otkrije… »
Vesti dana »
Sneg očekuje ove delove Srbije! Stiže još jače zahlađenje: Otkrivamo kada i gde stižu pahulje
Telegraf pre 1 satjoš 30 povezanih
Saudijska Arabija: Aerodrom u Rijadu ostaje zatvoren zbog novih pretnji Huta
Danas pre 47 minutajoš 47 povezanih
Striting: Britanija stoji uz Zelenskog nakon što je Tramp pozvao na njegovu smenu
Politika pre 32 minutajoš 34 povezane
Izbori se bliže, štampanje glasačkih listića počinje sutra! RIK objavio tačan broj birača, a štampaće se u 29 jezičkih varijanti
Dnevnik pre 32 minutajoš 20 povezanih