Повезане вести
"Нисам могла да поверујем да 15 година има љубавницу" Џенанова супруга отворила душу: Живели смо као муж и жена до прошлог…
Курир 15.04.2024
Вест да се певач Џенан Лончаревић разводи многе у Београду није изненадила јер се причало да он већ 15 година живи с другом женом у српској престоници, а његова супруга Самира сада је шокирала изјавом да она у то није веровала… »
"Приватне ствари су ме уздрмале, није ме срамота да плачем, али не одустајем лако" Џенан Лончаревић је у јеку скандала због…
Блиц 15.04.2024
Певач Џенан Лончаревић се разводи након 25 година брака од Самире Лончаревић, а откако се сазнало за крах њиховог брака, његова супруга износи шокантне детаље у јавност. Наиме, Самира Лончаревић је изјавила да Џенан… »
"Не зови ме, нисам више твој. Промашај са тобом је живот мој": Тони Бијелић објавио песму у јеку развода од Драгане, сви мисле…
Блиц 15.04.2024
Драгана Мирковић и Тони Бијелић разводе се након 24 године брака, а ова вест је шокирала читаву јавност. Драгана се поводом развода оглашавала, док Тони на ову тему још увек није причао. Тони тренутно ужива у Сарајеву, а друштво… »
(Фото) "Иди, све је готово": Тони Бијелић након развода од Драгане Мирковић ужива за све паре - Отишао у Сарајево, а ево ко му…
Блиц 15.04.2024
Тони Бијелић нашао се у центру скандала када се сазнало да се разводи од певачице Драгане Мирковић након више од две деценије брака. Многи од тада покушавају да му уђу у траг, а Бијелић се само повремено огласи путем својих… »
Вести дана »
Руте: НАТО суочен с трајним опасностима, подршка Украјини мора да остане чврста
РТВ пре 31 минутајош 40 повезаних
"Путин лично одлучује о судбини НИС-а" Кокотовић упозорава: Србија мора да преузме ризик и заштити своје тржиште
Курир пре 2 сатајош 33 повезане
Републички завод: Васић није успео да избрише Генералштаб из Централног регистра
Време пре 2 сатајош 44 повезане
Усвојени закони о нафти, гасу и о обавезним резервама деривата нафте и природног гаса
Екапија пре 2 сатајош 54 повезане
Мађарски шок за Европску унију: Не желимо да се одрекнемо руског гаса, идемо на суд
Курир пре 2 сатајош 33 повезане