Повезане вести
Прво појављивање џенана лончаревића након вести о разводу и љубавници! Ево где је певач ухваћен, осмех не скида с лица…
Курир 15.04.2024
Јуче је као бомба одјекнула вест да се познати певач Џенан Лончаревић разводи од супруге Самире након 25 година брака. Наиме, Лончаревић се није оглашавао овим поводом, док је његова супруга вест о разводу потврдила за медије… »
Непријатно му: Овако се Џенан Лончаревић спрема пред наступ у Београду: Након вести да што пре хоће да се разведе од Самире…
Блиц 15.04.2024
Џенан Лончаревић покренуо је поступак за развод брака, а његова дугогодишња супруга Самира Лончаревић изнела је шокантне тврдње о њиховом односу. Џенан Лончаревић вечерас у Београду има заказан наступ, а наше екипе ухватиле… »
До супруге Џенана Лончаревића стигле гласине да њен муж има љубавницу 15 година и са њом дете: Испливали детаљи…
Нова 15.04.2024
Певач Џенан Лончаревић разводи после 25 година брака од супруге Самире, с којом има двоје деце. Како пишу домаћи медији, Џенан наводно већ 15 година живи са другом женом у Београду. Извор близак певачу и његовој супрузи… »
Прве слике џенанове жене из куће у пријепољу: Ево у каквом издању смо затекли Самиру Лоначаревић: Певачев дом у којем она…
Блиц 15.04.2024
Џенан Лончаревић покренуо је поступак за развод брака, а његова дугогодишња супруга Самира Лончаревић изнела је шокантне тврдње о њиховом односу. Наше екипе отишле су данас у Пријепоље и посетиле кућу Џенана Лончаревића у… »
Џенан Лоначеревић проговорио о породици: Људи су све протумачили погрешно, осмехом сам прикривао тугу
Свет & Скандал 15.04.2024
Џенана Лончаревић о породици и тешким тренуцима Певач Џенан Лончаревић одлучио је да стави тачку на брак дуг 25 година, у коме је са супругом Самиром добио два сина о којима никада није говорио. Он је иначе избегавао да говори… »
„Џенан хоће да ме избаци из куће, а стан у Београду је купио на име љубавнице“: Шокантна исповест супруге певача
Дневник 15.04.2024
Џенан Лончаревић поднео је у фебруару ове године захтев за развод брака од супруге Самире са којом је званично у заједници провео 25 година и довио двоје деце. Популарни певач поднео је тужбу управо на рођендан своје супруге. За… »
„Џенан хоће да ме избаци из куће, а стан у Београду је купио на име љубавнице“: Шокантна исповест супруге певача
Нова 15.04.2024
Џенан Лончаревић поднео је у фебруару ове године захтев за развод брака од супруге Самире са којом је званично у заједници провео 25 година и довио двоје деце. Популарни певач поднео је тужбу управо на рођендан своје супруге. За… »
Од жене тражи само једно! Кажу да је Џенан спреман да се одрекне свега, она тврди да хоће да је избаци!
Мондо 15.04.2024
Џенан Лончаревић након 25 година љубави одлучио је да стави тачку на брак са супругом Самиром. Џенан Лончаревић након 25 година љубави одлучио је да стави тачку на брак са супругом Самиром. Певач Џенан Лончаревић разводи се… »
Самира Лончаревић открила: "Чула сам да је Џенан са љубавницом добио и дете"
Б92 15.04.2024
Жена певача Џенана Лончаревића, Самира Лончаревић каже да су до ње дошле информације да је њен муж добио и дете са женом са којом паралелно живи већ 15 година. "Чула сам да је Џенан добио дете са том женом са којом живи, али… »
Чула сам да с љубавницом има дете! Џенанова жена није веровала да је 15 година водио двоструки живот
Мондо 15.04.2024
Бивша супруга Џенана Лончаревића истакла је да није знала да певач 15 година има љубавницу, као и да је чула да је наводно добио дете с њом. Бивша супруга Џенана Лончаревића истакла је да није знала да певач 15 година има… »
"Чула сам да је Џенан добио дете са љубавницом": Самира Лончаревић изнела нове тврдње о певачу и њиховом разводу
Блиц 15.04.2024
Џенан Лончаревић покренуо је поступак за развод брака, а његова дугогодишња супруга Самира Лончаревић изнела је језиве тврдње о њиховом односу. - Чула сам да је Џенан добио дете са том женом са којом живи, али видела нисам… »
До Самире дошле гласине да Џенан с љубавницом има дете: 15 година живи двоструки живот, ево како жена реагује: Чула сам...…
Курир 15.04.2024
Вест да се певач Џенан Лончаревић разводи после 25 година брака од Самире, с којом има двоје деце, шокирала је регион. Како преносе медији, Џенан већ 15 година живи са другом женом у Београду, а извор близак певачу и његовој… »
Самира Лончаревић за Телеграф: Чула сам да је Џенан са љубавницом добио и дете
Телеграф 15.04.2024
Још увек законита супруга певача истиче да је до ње дошла информација да њен муж има дете са женом са којом живи дуги низ година, иако је у браку 25. Самира Лончаревић, жена певача Џенана Лончаревића, за Телеграф.рс каже да су… »
Вести дана »
Шта руски медији пишу о ситуацији око НИС-а: Вучић упозорава да је спреман да „подвуче црту“
Нова пре 1 сатјош 28 повезаних
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 6 сатијош 11 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 8 сатијош 3 повезане
НБС: Страног новца довољно, грађани да пријаве неправилности у мењачницама
Екапија пре 5 сатијош 29 повезаних