Повезане вести

"Ако је крив, на***аће" Гастоз седам дана у затвору на Тајланду, огласио се његов отац - и девојка му је тамо!

"Ако је крив, на***аће" Гастоз седам дана у затвору на Тајланду, огласио се његов отац - и девојка му је тамо!

Мондо 15.04.2024
Отац Ненада Маринковића Гастоза открио да се чује са сином. Отац Ненада Маринковића Гастоза открио да се чује са сином Ненад Маринковић Гастоз, бивши ријалити учесник, и даље је у затвору на Тајланду, а сада се огласио његов… »
"Ево ме пијем пиво": Гастозов отац хладан као шприцер док му је син у затвору: "Упала је рација и девојка му је тамо"

"Ево ме пијем пиво": Гастозов отац хладан као шприцер док му је син у затвору: "Упала је рација и девојка му је тамо"

Блиц 15.04.2024
Отац репера и ријалити учесника Ненада Маринковића Гастоза, Светислав Синђелић Ђура, тврди да је његов син невин и да ће ускоро да буде пуштен на слободу из затвора у Тајланду. - Ево ме ту сам пијем пиво. Наравно да знам да ми… »
"Дабоме да ми је жао, али немам шта да бринем": Гастозов отац проговорио о сину који је у затвору у Тајланду

"Дабоме да ми је жао, али немам шта да бринем": Гастозов отац проговорио о сину који је у затвору у Тајланду

Телеграф 15.04.2024
- Поподне ћу да покушам да га добијем. Имам ја посебан број телефона. Тамо му је ваљда и девојка, па немам шта да бринем - објаснио је Гастозов отац. Светислав Синђелић Ђуро прокоментарисао је то што му је син Ненад Маринковић… »

Вести дана »