Povezane vesti
"Ovo ne mora ništa da znači!" Odbojkaši Crvene zvezde vode protiv Partizana u finalu plej-ofa, ali upozoravaju
Večernje novosti 15.04.2024
EUFORIJA je zabranjena u Zvezdi, malodušnost u Partizanu. Crveno-beli su svesni da moraju da zaborave pobedu u prvom meču finala plej-ofa Superlige za odbojkaše (3:0), a crno-beli da se trgnu ukoliko žele da odbrane krunu. Druga utakmica je u sredu… »
Zvezda ubedljiva protiv Partizana – Jevtić: Znao sam da imamo kvalitet da ih pobedimo
Sportski žurnal 15.04.2024
Crveno-beli slavili sa 3:0 u večitom derbiju. Ivica Jevtić, stručnjak Crvene zvezde ponovio je: - Iskreno, nisam očekivao baš 3:0 ali znao sam da imamo kvalitet da ih pobedimo! Ako je neka ekipa morala da pobedi u dugoj seriji, teškoj, ovaj rezultat… »
Zvezda vodi, Jevtić oprezan: Partizan je iskusna ekipa
Sport klub 15.04.2024
Crvena zvezda je povela sa 1:0 u finalnoj seriji odbojkaškog plej-ofa, pošto je u nedelju na Banjici deklasirala Partizan i ostvarila pobedu od 3:0. Nakon meča treneri „večitih“, normalno, bili su u različitom raspoloženju. Ivica Jevtić… »
Vesti dana »
Gaza: Ubijeno najmanje 12 Palestinaca u izraelskim akcijama širom Gaze
RTV pre 26 minutajoš 15 povezanih
Terza urlikao zbog trudne Milice, a onda odveo sofiju u krevet! Ljubavni par ispod pokrivača sumirao utiske nakon ulaska bivše verenice (video)
Kurir pre 19 minutajoš 15 povezanih
Danas sednica Skupštine grada Novog Sada, jedina tačka dnevnog reda - smena gradonačelnika: U zgradi pojačano obezbeđenje (foto, video)
Blic pre 26 minutajoš 7 povezanih
Vučić: Svedoci smo neverovatnog licemerja Zapada; Očekuje me težak dan u Briselu /video/
Sputnik pre 26 minutajoš 9 povezanih
Zapaljen auto crnogorskog influensera Jodžira: Nadzorne kamere sve snimile
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih