Povezane vesti
Džaferi: Severna Makedonija će glasati da Kosovo postane članica Saveta Evrope
Politika 15.04.2024
PRIŠTINA - Premijer Severne Makedonije Talat Džaferi rekao je danas da će ta država sutra u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasati za to da tzv. Kosovo bude primljeno u Savet Evrope. "Kao zemlja koja podržava Kosovo, mi smo dali sve… »
Nož u leđa Srbije Sramota! Komšije će glasati da Priština uđe u Savet Evrope
Alo 15.04.2024
Premijer Severne Makedonije je rekao da će Skoplje podržati Prištinu jer smatra da tzv. Kosovo i zemlje regiona "treba da budu članice svih međunarodnih organizacija" Premijer Severne Makedonije Taljat Džaferi rekao je da će ta država sutra u… »
Džaferi:Severna Makedonija će sutra glasati da Kosovo postane članica Saveta Evrope
IndeksOnline 15.04.2024
PRIŠTINA – Premijer Severne Makedonije Talat Džaferirekao je danas da će ta država sutra u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasati za to da tzv. Kosovo bude primljeno u Savet Evrope. “Kao zemlja koja podržava Kosovo, mi smo dali sve… »
Džaferi: Severna Makedonija će sutra glasati da Kosovo postane članica Saveta Evrope
Euronews 15.04.2024
Premijer Severne Makedonije Talat Džaferi rekao je da će ta država sutra u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasati za to da Kosovo bude primljeno u Savet Evrope. "Kao zemlja koja podržava Kosovo, mi smo dali sve instrukcije koje naši… »
Vesti dana »
Haos na putu Ćićevac: - Varvarin Dva teretna vozila proklizala, sudarili se kamion i automobil (video)
Blic pre 23 minutajoš 27 povezanih
"Moliću ga da to ne radi": Vučić se oglasio o štrajku glađu Gorana Vesića
Mondo pre 23 minutajoš 57 povezanih
Vučić: Žao mi je ukoliko je Vesić stupio u štrajk glađu, molio bih ga da to ne čini
NIN pre 23 minutajoš 50 povezanih
Sneg u celoj Srbiji – otežan saobraćaj, bez struje 10.000 korisnika na jugozapadu zemlje
RTS pre 23 minutajoš 13 povezanih
Petnaest minuta blokade u Takovskoj kod zgrade RTS-a – koškanje, incidenti, prozivanja
RTS pre 29 minutajoš 47 povezanih