Повезане вести
Џафери: Северна Македонија ће гласати да Косово постане чланица Савета Европе
Политика 15.04.2024
ПРИШТИНА - Премијер Северне Македоније Талат Џафери рекао је данас да ће та држава сутра у Парламентарној скупштини Савета Европе гласати за то да тзв. Косово буде примљено у Савет Европе. "Као земља која подржава Косово, ми… »
Нож у леђа Србије Срамота! Комшије ће гласати да Приштина уђе у Савет Европе
Ало 15.04.2024
Премијер Северне Македоније је рекао да ће Скопље подржати Приштину јер сматра да тзв. Косово и земље региона "треба да буду чланице свих међународних организација" Премијер Северне Македоније Таљат Џафери рекао је да ће та… »
Џафери:Северна Македонија ће сутра гласати да Косово постане чланица Савета Европе
ИндексОнлине 15.04.2024
ПРИШТИНА – Премијер Северне Македоније Талат Џаферирекао је данас да ће та држава сутра у Парламентарној скупштини Савета Европе гласати за то да тзв. Косово буде примљено у Савет Европе. “Као земља која подржава Косово, ми… »
Џафери: Северна Македонија ће сутра гласати да Косово постане чланица Савета Европе
Еуроневс 15.04.2024
Премијер Северне Македоније Талат Џафери рекао је да ће та држава сутра у Парламентарној скупштини Савета Европе гласати за то да Косово буде примљено у Савет Европе. "Као земља која подржава Косово, ми смо дали све… »
Вести дана »
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 16 минутајош 37 повезаних
Студенти поручили Вучићу на Андрићевом венцу: Ваше време је истекло, распишите изборе
Н1 Инфо пре 52 минутајош 23 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 4 сатијош 27 повезаних
Пријављено више од 45.000 објеката, више од половине електронским путем! Министарка Софронијевић: Процедура је једноставна, пријава могућа у општинама и Пошти
Курир пре 57 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане