Povezane vesti
Džaferi: Severna Makedonija će glasati da Kosovo postane članica Saveta Evrope
Politika 15.04.2024
PRIŠTINA - Premijer Severne Makedonije Talat Džaferi rekao je danas da će ta država sutra u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasati za to da tzv. Kosovo bude primljeno u Savet Evrope. "Kao zemlja koja podržava Kosovo, mi smo dali sve instrukcije… »
Nož u leđa Srbije Sramota! Komšije će glasati da Priština uđe u Savet Evrope
Alo 15.04.2024
Premijer Severne Makedonije je rekao da će Skoplje podržati Prištinu jer smatra da tzv. Kosovo i zemlje regiona "treba da budu članice svih međunarodnih organizacija" Premijer Severne Makedonije Taljat Džaferi rekao je da će ta država sutra u… »
Džaferi:Severna Makedonija će sutra glasati da Kosovo postane članica Saveta Evrope
IndeksOnline 15.04.2024
PRIŠTINA – Premijer Severne Makedonije Talat Džaferirekao je danas da će ta država sutra u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasati za to da tzv. Kosovo bude primljeno u Savet Evrope. “Kao zemlja koja podržava Kosovo, mi smo dali sve instrukcije… »
Džaferi: Severna Makedonija će sutra glasati da Kosovo postane članica Saveta Evrope
Euronews 15.04.2024
Premijer Severne Makedonije Talat Džaferi rekao je da će ta država sutra u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasati za to da Kosovo bude primljeno u Savet Evrope. "Kao zemlja koja podržava Kosovo, mi smo dali sve instrukcije koje naši predstavnici… »
Vesti dana »

"U prvim satima smo imali preko 100 davaoca krvi": Redovi ispred Crvenog krsta u Sremskoj Mitrovici: Građani daju krv za povređene u prevrtanju autobusa
Blic pre 39 minutajoš 110 povezanih

Kako će Putin stići do Mađarske? Koridor preko Srbije najrealnija opcija! Evo koje sve prepreke će ruski predsednik morati da savlada
Kurir pre 2 satajoš 21 povezana

Paunović: Moguće usvajanje Zakona o jedinstvenom biračkom spisku početkom novembra
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih