Povezane vesti
Džaferi: Severna Makedonija će glasati da Kosovo postane članica Saveta Evrope
Politika 15.04.2024
PRIŠTINA - Premijer Severne Makedonije Talat Džaferi rekao je danas da će ta država sutra u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasati za to da tzv. Kosovo bude primljeno u Savet Evrope. "Kao zemlja koja podržava Kosovo, mi smo dali sve instrukcije… »
Nož u leđa Srbije Sramota! Komšije će glasati da Priština uđe u Savet Evrope
Alo 15.04.2024
Premijer Severne Makedonije je rekao da će Skoplje podržati Prištinu jer smatra da tzv. Kosovo i zemlje regiona "treba da budu članice svih međunarodnih organizacija" Premijer Severne Makedonije Taljat Džaferi rekao je da će ta država sutra u… »
Džaferi:Severna Makedonija će sutra glasati da Kosovo postane članica Saveta Evrope
IndeksOnline 15.04.2024
PRIŠTINA – Premijer Severne Makedonije Talat Džaferirekao je danas da će ta država sutra u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasati za to da tzv. Kosovo bude primljeno u Savet Evrope. “Kao zemlja koja podržava Kosovo, mi smo dali sve instrukcije… »
Džaferi: Severna Makedonija će sutra glasati da Kosovo postane članica Saveta Evrope
Euronews 15.04.2024
Premijer Severne Makedonije Talat Džaferi rekao je da će ta država sutra u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope glasati za to da Kosovo bude primljeno u Savet Evrope. "Kao zemlja koja podržava Kosovo, mi smo dali sve instrukcije koje naši predstavnici… »
Vesti dana »

"Najhladnija zima u poslednjih 20 godina" Meteorolog upozorava: Ovo nije miholjsko leto, temperatura ide na +25 a onda...
Alo pre 53 minutajoš 29 povezanih

Opušteni profesor željko Obradović: Evroliga podelila urnebesan komentar na video Žoca i Murinena!
Hot sport pre 4 minutajoš 30 povezanih

Moskva: Još je rano za razgovore o tome kojom bi rutom Putinov avion doleteo do Budimpešte
Sputnik pre 2 satajoš 22 povezane