Повезане вести
Џафери: Северна Македонија ће гласати да Косово постане чланица Савета Европе
Политика 15.04.2024
ПРИШТИНА - Премијер Северне Македоније Талат Џафери рекао је данас да ће та држава сутра у Парламентарној скупштини Савета Европе гласати за то да тзв. Косово буде примљено у Савет Европе. "Као земља која подржава Косово, ми… »
Нож у леђа Србије Срамота! Комшије ће гласати да Приштина уђе у Савет Европе
Ало 15.04.2024
Премијер Северне Македоније је рекао да ће Скопље подржати Приштину јер сматра да тзв. Косово и земље региона "треба да буду чланице свих међународних организација" Премијер Северне Македоније Таљат Џафери рекао је да ће та… »
Џафери:Северна Македонија ће сутра гласати да Косово постане чланица Савета Европе
ИндексОнлине 15.04.2024
ПРИШТИНА – Премијер Северне Македоније Талат Џаферирекао је данас да ће та држава сутра у Парламентарној скупштини Савета Европе гласати за то да тзв. Косово буде примљено у Савет Европе. “Као земља која подржава Косово, ми… »
Џафери: Северна Македонија ће сутра гласати да Косово постане чланица Савета Европе
Еуроневс 15.04.2024
Премијер Северне Македоније Талат Џафери рекао је да ће та држава сутра у Парламентарној скупштини Савета Европе гласати за то да Косово буде примљено у Савет Европе. "Као земља која подржава Косово, ми смо дали све… »
Вести дана »

Виши суд у Новом Саду одбио жалбу: Студент Богдан Јовичић остаје у притвору, скупови подршке у више градова (фото/видео)
Блиц пре 7 минутајош 50 повезаних

Руске авионе пресрео НАТО, Естонија осудила 'дрски' упад у ваздушни простор
BBC News пре 1 сатјош 39 повезаних

БИА звала студенте на „пријатељски“ и „необавезни“ разговор пред војну параду
Недељник пре 3 сатајош 8 повезаних

„Шака јада блокадера”: Да ли је режим победио, или ће све експлодирати на јесен
Време пре 3 сатајош 46 повезаних