Повезане вести

Џафери: Северна Македонија ће гласати да Косово постане чланица Савета Европе

Џафери: Северна Македонија ће гласати да Косово постане чланица Савета Европе

Политика 15.04.2024
ПРИШТИНА - Премијер Северне Македоније Талат Џафери рекао је данас да ће та држава сутра у Парламентарној скупштини Савета Европе гласати за то да тзв. Косово буде примљено у Савет Европе. "Као земља која подржава Косово, ми… »
Нож у леђа Србије Срамота! Комшије ће гласати да Приштина уђе у Савет Европе

Нож у леђа Србије Срамота! Комшије ће гласати да Приштина уђе у Савет Европе

Ало 15.04.2024
Премијер Северне Македоније је рекао да ће Скопље подржати Приштину јер сматра да тзв. Косово и земље региона "треба да буду чланице свих међународних организација" Премијер Северне Македоније Таљат Џафери рекао је да ће та… »
Џафери:Северна Македонија ће сутра гласати да Косово постане чланица Савета Европе

Џафери:Северна Македонија ће сутра гласати да Косово постане чланица Савета Европе

ИндексОнлине 15.04.2024
ПРИШТИНА – Премијер Северне Македоније Талат Џаферирекао је данас да ће та држава сутра у Парламентарној скупштини Савета Европе гласати за то да тзв. Косово буде примљено у Савет Европе. “Као земља која подржава Косово, ми… »
Џафери: Северна Македонија ће сутра гласати да Косово постане чланица Савета Европе

Џафери: Северна Македонија ће сутра гласати да Косово постане чланица Савета Европе

Еуроневс 15.04.2024
Премијер Северне Македоније Талат Џафери рекао је да ће та држава сутра у Парламентарној скупштини Савета Европе гласати за то да Косово буде примљено у Савет Европе. "Као земља која подржава Косово, ми смо дали све… »

Вести дана »