Povezane vesti
Rale žestoko udario na Bubamaru zbog pesme: "Dara je Slobu molila, a Željku je naplatila duet"
Telegraf 15.04.2024
Kompozitor numere je otkrio da je pesma pravljena za Popovićevu suprugu. Pevačica Dara Bubamara ušla je u žestoki rat sa Slobom Radanovićem oko pesme "Infarkt moje duše" koju je on nedavno objavio, a koju je ona pre dve godine snimila sa kolegom… »
"Sloba je zaboravio sve što sam uradila za njega, bila sam mu i na sahrani oca. Ovo se neće vratiti na dobro"
Telegraf 15.04.2024
Pevačica oštro o situaciji oko pesme sa folkerom. Folk pevačica Dara Bubamara je gostovala u našem " Petkastu" i govorila o nedavnoj situaciji sa kolegom Slobom Radanovićem pošto ga je optužila da joj je ukrao pesmu "Infarkt duše" koju je ona… »
Vesti dana »

Srednjoškolci održali onlajn čas: Ne odustajemo dok zahtevi ne budu ispunjeni, protest "Marš na Drinu" u Loznici 9. maja
Insajder pre 26 minutajoš 67 povezanih

Đokoviću se ovo nije desilo skoro 20 godina: Srbin porazom na startu turnira u Madridu doveo sebe u nezgodnu poziciju pred nastavak sezone!
Hot sport pre 3 satajoš 39 povezanih

Pad plafona u školi: Opština Rača podnela krivičnu prijavu
Serbian News Media pre 11 satijoš 7 povezanih

Kurir u vatikanu! Donald i Melanija Tramp nisu želeli da prespavaju u predsedničkom apartmanu: Odlučili se za ovu vilu u prelepom delu Rima
Kurir pre 2 satajoš 44 povezane

(Foto) jako nevreme pogodilo Prijepolje, voda potopila gradske ulice Kišni kolektori ne uspevaju da “usisaju” vodu
Dnevnik pre 7 satijoš 29 povezanih