Povezane vesti
Rale žestoko udario na Bubamaru zbog pesme: "Dara je Slobu molila, a Željku je naplatila duet"
Telegraf 15.04.2024
Kompozitor numere je otkrio da je pesma pravljena za Popovićevu suprugu. Pevačica Dara Bubamara ušla je u žestoki rat sa Slobom Radanovićem oko pesme "Infarkt moje duše" koju je on nedavno objavio, a koju je ona pre dve godine snimila sa kolegom Željkom… »
"Sloba je zaboravio sve što sam uradila za njega, bila sam mu i na sahrani oca. Ovo se neće vratiti na dobro"
Telegraf 15.04.2024
Pevačica oštro o situaciji oko pesme sa folkerom. Folk pevačica Dara Bubamara je gostovala u našem " Petkastu" i govorila o nedavnoj situaciji sa kolegom Slobom Radanovićem pošto ga je optužila da joj je ukrao pesmu "Infarkt duše" koju je ona kupila još… »
Vesti dana »
Kako li će tek biti kad "upeče": Mesta u kojima je već u 10 izmereno preko 30 stepeni
Nova pre 35 minutajoš 36 povezanih
Tramp otkazuje napade na Iran uz uslov da se brzo postigne dogovor; IDF: Likvidiran jedan od vođa Hamasa
RTS pre 25 minutajoš 23 povezane
Uhapšen na graničnom prelazu Horgoš zbog ratnog zločina na Kosovu
Radio 021 pre 25 minutajoš 18 povezanih
Danas je Sveti Ilija, praznik koji prate brojna narodna verovanja
Morava info pre 45 minutajoš 20 povezanih
Dubravka Đedović Handanović: Zbog niskog vodostaja smanjen kapacitet hidrocentrale Đerdap 1 na 20 odsto kapaciteta
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih