Povezane vesti
Rale žestoko udario na Bubamaru zbog pesme: "Dara je Slobu molila, a Željku je naplatila duet"
Telegraf 15.04.2024
Kompozitor numere je otkrio da je pesma pravljena za Popovićevu suprugu. Pevačica Dara Bubamara ušla je u žestoki rat sa Slobom Radanovićem oko pesme "Infarkt moje duše" koju je on nedavno objavio, a koju je ona pre dve godine snimila sa kolegom Željkom… »
"Sloba je zaboravio sve što sam uradila za njega, bila sam mu i na sahrani oca. Ovo se neće vratiti na dobro"
Telegraf 15.04.2024
Pevačica oštro o situaciji oko pesme sa folkerom. Folk pevačica Dara Bubamara je gostovala u našem " Petkastu" i govorila o nedavnoj situaciji sa kolegom Slobom Radanovićem pošto ga je optužila da joj je ukrao pesmu "Infarkt duše" koju je ona kupila još… »
Vesti dana »
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Radio sto plus pre 43 minutajoš 23 povezane
(FOTO) Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo
Newsmax Balkans pre 33 minutajoš 18 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA - Zelenski: Od Trampa sam tražio garancije u trajanju do 50 godina; Žestok napad Rusa na Sumsku oblast
RTV pre 58 minutajoš 35 povezanih