Povezane vesti
Sumnju o istragi o danki budi smrt brata osumnjičenog! Novinarka o potrazi: Najteže mi je bilo da saopštim....
Mondo 15.04.2024
Novinarka "Kurira" objavila je šta joj je bilo najgore u slučaju Danke Ilić. Novinarka "Kurira" objavila je šta joj je bilo najgore u slučaju Danke Ilić. Potraga za telom ubijene devojčice Danke Ilić (2) i dalje traje, policija proverava teren oko sela… »
Novinarka koja je pratila slučaj Danke zaplakala pred kamerama: Zakomplikovalo se smrću brata, teško mi je bilo da saopštim...…
Kurir 15.04.2024
Slađana Nedeljković, novinarka Kurir televizije, ceo slučaj nestanka male Danke propratila je na terenu gde je ispratila svaki događaj. U gostovanju u emisiji Puls Srbije je za gledaoce otkrila šta joj je bilo najbolnije da saopšti. - Iskreno, najteže mi… »
Vesti dana »
Vučić razgovarao sa jednim od vodećih kineskih stručnjaka za veštačku inteligenciju Kaj-Fu Lijem
Beta pre 29 minutajoš 34 povezane
Skup podrške Dinku Guhonjiću večeras ispred njegove zgrade
Serbian News Media pre 59 minutajoš 25 povezanih
Ko sve radi poslove za Expo: Od osuđenog za ubistvo Tatona do osobe koja je prikrivala Arkanovog ubicu
Radio 021 pre 14 minutajoš 3 povezane
RHMZ izdao upozorenje: Popodne i uveče nas očekuju pljuskovi, grmljavina, pa i grad
Šabačke novosti pre 29 minutajoš 31 povezana