Повезане вести
„Ја се женим“: Сергеј Трифуновић показао како ужива у друштву оца и веренице – једним коментаром нарочито привукао пажњу ФОТО…
Нова 15.04.2024
Глумац Сергеј Трифуновић недавно се верио са својом 23 године млађом девојком Исидором Мијановић. Њих двоје путем друштвених мрежа неретко истичу колико се воле, а Сергеј је сада објавио још једну фотографију којом је показао… »
"Женим се": Сергеј Трифуновић објавио породичну фотографију, па открио да стаје на луди камен са 23 године млађом вереницом
Блиц 15.04.2024
Глумац Сергеј Трифуновић недавно је запросио своју 23 године млађу изабраницу Исидору Мијановић на њен рођендан. Сергеј и лепа Исидора уживају у љубаву, а глумац је данас путем свог Инстаграм профила објавио фотографију која је… »
(Фото): Сергеј Трифуновић 23 године млађу вереницу упознао са оцем: Отишли на породично путовање, глумац пуца од среће
Блиц 15.04.2024
Наш глумац Сергеј Трифуновић (52) недавно је верио своју девојку Исидору Мијановић (28) на њен рођендан. Сергеј и лепа Исидора се не одвајају једно од другог, а глумац је сада на Инстаграму објавио фотографију која је одушевила… »
Никад лепша фотка Сергеја Трифуновића: 23 године млађу вереницу упознао с татом, ту је и посебан члан породице
Телеграф 15.04.2024
Глумац не скида осмех са лица. Глумац Сергеј Трифуновић (51) не крије срећу због љубави са 23 године млађом вереницом Исидором Мијановић, коју је запросио недавно, на њен рођендан. Они уживају у љубави већ неко време и не… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро